petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Vreme je za „Vukove“!

Nakon reprezentativne pauze nastavljaju se nacionalna prvenstva širom Evrope, pa tako i ligaški fudbal u Nemačkoj. Jedan od parova 12. kola „Bundeslige“ činiće i susret između timova, Volfzburg i Frajburg.

Volfzburg se uoči ovog kola nalazi na tek četrnaestoj poziciji sa 11 osvojenih bodova i negativnom gol razlikom 13:16. „Vukovi“ svoj slab plasman duguju brojnim nerešenim ishodima (8), što je daleko najviše od svih timova u ligi. Na svom terenu su do sada u novoj sezoni čak 5 puta remizirali, uz jedan poraz, te još uvek svoje fanove nisu obradovali trijumfom na domaćem terenu. Na ovoj utakmici biće oslabljeni neigranjem: I.Camacho, J.Bruma, S.Jung.

Frajburg se trenutno nalazi na šesnaestom mestu (koje vodi u doigravanje za opstanak u najelitnijem rangu nemačkog fudbala) sa svega 8 sakupljenih bodova uz negativnu gol razliku -15. Frajburg ima velikih problema kako u odbrani tako i u napadu, trenutno su drugi najslabiji tim što se defanzive tiče (21 primljen gol), a i u napadu stoje dosta slabo sa tek 6 postignutih golova (u tom parametru bolji su samo od Verder Bremena i Kelna). Za goste na ovom susretu neće igrati: O.Bulut, V.Sierro, P.Lienhart, M.Gulde, K.Guede, J.Meffert.

Predlog za klađenje:

Iako se radi o susretu dva rivala koji su u dosta slabim formama, Volfzburg je ipak kvalitetniji tim od svog rivala (koji kako smo napomenuli igra dosta loše na oba kraja terena), verujemo da će „Vukovi“ konačno obradovati svoje navijače i upisati prvu pobedu na svom stadionu u novoj sezoni.

„1“ – @1.62

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 15:30.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje