petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Zidan: Nema pritiska zbog odbrane trofeja!

Iz tabora Real Madrida poručuju da ne postoji dodatni pritisak obzirom da u novijoj eri Lige šampiona nijednom timu nije pošlo za nogom da odbrani trofej!

Nakon odlaska Rafe Beniteza, bivši Galaktikos Zinedin Zidan je prošle godine doneo 11. titulu evropskog prvaka Realu, kao i titulu u Primeri, prvu nakon 2012. godine.

Finalni meč u Kardifu je ujedno susret dva šampiona – italijanskog i španskog.

Iz Juventusa su loptu prebacili na stranu Reala, te ih imenovali za favorite, ali Zidan se ne slaže sa tom konstatacijom.

Nema pritiska kod nas, znamo kako da se nosimo sa tim. Mi smo Real Madrid i uvek smo pod nekim pritiskom, video sam to kao igrač, ali i kao trener„.

Svi će protiv nas reći da smo mi favoriti, ali u ovakvim utakmicama nema favorita. Kada se igra jedna utakmica, sve je moguće!

Smatram da ni mi, ai ni Juve nije favorit, šanse su identične – 50:50. Učinićemo sve da pobedimo, znamo da će biti teško, ali verujemo u uspeh„.

Francuz je bio na gubitničkoj strani u finalu ova dva tima 1998. godine, kada je Predrag Mijatović pobedonosnim golom doneo trofej kraljevskom klubu. Smatra da je ovo izuzetno jak tim Juventusa, možda i u rangu tog iz 1998. godine.

Juventus nije samo odbrana, brane se jako, ali su i u napadu izuzetno opasni. Čak smatram da je ovakav Juventus prilično opasan u napadu„, zaključio je Zidan.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje