Advertisement
MaxBet

Domaćin će u večerašnjem susretu biti oslabljen, a neće igrati čak osmorica fudbalera, dok postoji mogućnost da ne zaigraju još dvojica, što bi značilo da bi večeras mogao da bude bez desetorice fudbalera! Sa druge strane imamo gosta koji će verovatno nastupiti u neizmenjenom sastavu, a pitanje pobednika zbog toga ne bi smelo da se dovodi u obzir. Na ovu utakmicu možete da tipujete do 18 časova, ali i nešto posle.


U pitanju je susret u okviru kog će se sastati Iraklis i Giannina, a reč je o grčkom kupu koji se igra danas. Ove dve ekipe se takmiče u okviru prve grupe sa Atromitosom i ekipom po imenu Thyella Kamari, a najverovatnije će Giannina i Atromitos izboriti plasman u narednu fazu. Kada je reč o tabeli, za sada je Giannina prva sa dve pobede, a Iraklis treći sa pobedom i porazom. Ipak, veliko je pitanje koliko su ekipe zainteresovane za ovakve susrete, a pogotovo kada je jedna od ekipa znatno oslabljena.

Tabelarno stanje ekipa u prvoj grupi.

Bitno je pomenuti da postoji razlika u rangu, te da se Iraklis takmiči u drugoj ligi i zauzima 11. mesto, što je svega 2 mesta iznad zone ispadanja, a Giannina na 12. mestu, ali u prvoj ligi, što je takođe vrlo blizu zone ispadanja.

S pravom možemo da kažemo da obe ekipe imaju prilično šaroliku formu, te ne postoji ustaljen niz pobeda, remija ili poraza, te forma nije nešto na šta neka od ove dve ekipe može da se osloni.

Neustaljena forma obe grčke ekipe.

Večeras će najveći problem za domaći tim biti izostanci. Za solunski Iraklis neće igrati čak osmorica fudbalera, a to su Taianan (6/0/0, ofanzivni vezista), Hussein Mumin (9/0/1, defanzivni vezista), Konstantinos Mendrinos (11/0/0, centralni vezista), Markos Dounis (10/1/2, sredina), Fotis Georgiou (5/0/1, sredina), Stratos Chintzidis (4/0/0, odbrana), Christos Koukolis (7/0/0, odbrana) i Andreas Tsipras (0/0/0, sredina, povreda), a upitni su još i Giannis Papadopoulos (1/0/0, centralni vezista) i Petros Kanakoudis (2/0/0, odbrana) zbog povreda. Tsipras se na teren vraća u februaru, a za pomenuti dvojac (Papadopoulos i Kanakoudis) vreme oporavka nije poznato. Nemamo relevantne informacije u vezi sa izostancima gostiju, ali je vrlo moguće da će nastupiti bez većih izmena u odnosu na prethodne susrete.

Vreme za večerašnji susret:
U Solunu bi za vreme odigravanja utakmice temperatura trebalo da bude par stepeni iznad nule, što jeste prilično neuslovno, ali bolje nego na terenima na Balkanu, te će fudbaleri moći da igraju koliko toliko nesmetano. Ne očekuju se ni padavine.

Poređenje dva tima prema sajtu transfermarkt.com

Smatramo da je gost večeras favorit, a kladionice nisu u potpunosti sigurne koliko je ovo sigurno, te se pobeda gosta plaća kvotom 1.80 večeras.

Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!

Mišljenje urednika: Smatramo da je najbolja opcija za večeras tip “P/K2” po kvoti 1.60, ali vas pozivamo da sami odlučite šta je najpametnije odigrati večeras, da li vredi tipovati uz određen raspon golova, ili na umu imate neku treću opciju. Želimo vam mnogo sreće, za šta god da se odlučite.
Kraj – 2:0

S obzirom na to da je praksa pokazala da smo u periodu od 22.08. i 11.11. imali ukupno 71% pogodaka u kategoriji BET INFO, nakon 3 dana postavljanja parova bez predloga odlučili smo da nastavimo sa postavljanjem naših predloga koji su bazirani na mišljenju urednika i nikako ne mogu da garantuju prolaz. Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.