četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bez šest defanzivno orijentisanih igrača idu na megdan favoritu

Jedan od retkih mečeva koji se igraju nakon utakmica u ligi Evrope nešto pre ponoći. Jedan od timova je danas bitno oslabljen u odbrani (golman, centralni bek i četiri zadnja vezna) koja je inače najslabija tačka ovog tima, što pruža šansu protivničkom timu sa dođe do jako važna tri boda.


Najava meča: Večeras će u Montevideu, gde je odigrano prvo svetsko prvenstvo u fudbalu tamošnji najčuveniji klub Penarol ugostiti San Jose iz Bolivije u 2. kolu Copa Libertadores. U prvom kolu je Penjarol poražen na gostovanju LDU Quitu sa 2:0 (Quito je prestonica Na nadmorskoj visini od skoro 3000m, pa je mesto gde favoriti često padaju zbog razređenog vazduha), dok se San Jose dobro držao, ali je na svom terenu sa minimalnih 0:1 poražen od brazilskog velikana Flamenga. Meč je na programu od 23h po našem vremenu, a pravdu će deliti sudija Agote iz Venecuele. Očekuje se kiša u Montevideu danas uz temperaturu od nešto više od 20 stepeni.

Igrači Penarola žele publiku da obraduju i pobedom u Copa Libertadores

Penarol: veliko ime u urugvajskom fudbalu, koje i danas daje puno reorezentativaca. U domaćem prvenstvu su lider i imaju skor od maksimalnih 4 pobeda u isto toliko meča uz gol razliku 11:1. Danas će biti kompletan, a jedino je upitan W. Gargano – reprezentativac i nekadašnji igrač Intera, Napolija i Parme.

San Jose: je u prvenstvu Bolivije trenutno na 8. mestu sa 14 osvojena boda uz gol razliku 22:25 (11.kola) – čime daje 2, ali dopušta preko 2 gola po meču. Danas će ga predvoditi dvojac u napadu Saucedo/Ramallo koji je postigao 2/3 golova ove sezone, ali će biti lišeni usluga rezervnog golmana J. Domingeza (4/0), standardnog centralnog beka M. Barrere (9/0), kao i kvarteta zadnjih odnosno defanzivnih veznih igrača – J. Anez (4/0), M. Ovando (5/0), R. Vargas (6/0) i R. Segovia (6/0). Upitan je argentinski napadač J. Sanguinetti (5 meča / 2 gola).

Mišljenje urednika: Možda vredi pokušati sa mix igrom u pogledu golova – domaćin daje gol u prvom i najmanje dva gola na celom meču – D1+I i D2+ / @1.60. Međutim, najbolje je da vi na osnovu datih informacija izaberete adekvatan tip.

4:0 (3:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje