petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Na ovom susretu biće bez čak osmorice fudbalera!

Domaćin će večeras biti bez čak osmorice fudbalera, dok gost neće računati na trojicu. Uz to, neuigranost bi mogla da ima presudan faktor na ovom meču, te ne bismo favorizovali domaćina onako kako to rade kladionice. Utakmica se igra u petak od 19 časova po našem vremenu, a više o istoj pročitajte po želji.


Reč je o trećem kolu švedskog šampionata, a u petak će se sastati AFC Eskilstuna i Orebro od 19 časova po našem vremenu. Domaćin je u prva dva kola ostvario 3 boda, pobedivši Goteborg rezultatom 3:1 i izgubivši od Siriusa rezultatom 3:2 u gostima. Sa druge strane, Orebro ima 2 poraza, od Falkenbergsa rezultatom 1:0 u gostima i od Djurgardena rezultatom 3:0 pred svojim navijačima. Treba imati u vidu to da prvenstvo tek počinje, te ekipe treba polako da se uigraju.

Prvenstvo u Švedskoj je počelo.

Iako na prvi pogled deluje kao favorit, jako važna stavka je ta da će domaćin biti bez čak osmorice fudbalera, a velik broj tih fudbalera imao je bitnu ulogu u timu prošle sezone.

Za domaći tim neće igrati Daniel Miljanović (1n/0g/0a, levi vezni), Vladislav Bragin (29n/3g/1a, centarfor), Robert Astedt (25n/1g/0a, centralni bek), Jacob Lackell (0n/0g/0a, sredina), Felix Michel (32n/1g/2a, centralni bek), Luka Mijaljević (2n/1g/0a, centarfor), Ole Söderberg (4n/0g/0a, golman) i Gustav Jarl (19n/1g/3a, desni bek). Za goste neće igrati Martin Broberg (37n/6g/8a, desni vezni), Fabio De Sousa Silva (5n/0g/0a, centralni bek) i Agon Mehmeti (16n/1g/0a, centarfor). U obzir su uzeti podaci iz prethodne sezone, jer smatramo da imaju veći značaj od podataka iz sezone koja je tek krenula.

Kod ovakvih susreta treba biti obazriv, pogotovo jer je reč o početku sezone i sigurno se u Švedskoj ne igra istim tempom kao i sredinom sezone, ali izostanci nam daju za pravo da se zapitamo da li je domaćin zaista bliži pobedi na ovom susretu.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Kvota da će gost uspeti da ostane neporažen iznosi 1.55, a smatramo da je ova opcija i više nego moguć scenario, ako u obzir uzmemo to da će domaćin od ukupno 26 fudbalera na ovom susretu moći da računa na svega 18.

1:1


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje