četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost danas bez šestorice, domaćin bi to mogao da iskoristi!

Danas će se od 15 časova po našem vremenu sastati dve ekipe koje se nalaze u sličnoj formi i koje čeka ista sudbina, a u pitanju je plej-of za ulazak u viši rang. Međutim, gost će biti bez šestorice fudbalera, a nadamo se da će domaćin to uspeti da iskoristi na terenu.


U pitanju je 38. kolo italijanske lige „Serie C – Group B„, a ovo je ujedno i poslednje kolo datog šampionata. Nakon kraja regularnog dela, čak 9 ekipa ići će u plej-of i boriće se za ulazak u viši rang. Pordenone je već obezbedio promociju, a Ravenna i Imolese će se boriti za istu kroz plej-of. Danas će se u okviru poslednjeg kola sastati od 15 časova po našem vremenu.

Trenutno stanje na tabeli.

Što se forme tiče, obe ekipe imaju promenljivu, ali solidnu formu. Ravenna na poslednjih 10 susreta ima 4 pobede, 3 remija i 3 poraza, dok Imolese ima 4 pobede, 4 remija i 2 poraza. Obe ekipe su neporažene u visokom procentu, a danas će sigurno nijanse da odluče ko će doći do bodova.

Razlog zbog kod izdvajamo ovaj meč jesu izostanci. Za domaći tim neće igrati Stefano Pellizzari (20n/0g/0a, centralni bek) i Matteo Ronchi (20n/2g/1a, centralni bek). Za goste neće igrati Lorenzo Checchi (32n/1g/0a, centralni bek), Saber Hraiech (36n/2g/8a, ofanzivni vezni), Pierluigi Cappelluzzo (10n/0g/1a, centarfor), Alessandro Garattoni (23n/0g/0a, desni bek), Luca Belcastro (26n/6g/8a, ofanzivni vezni) i Aaron Mattia Tabacchi (0n/0g/0a, sekundarni napadač).

Nadamo se da će domaćin uspeti da iskoristi ove izostanke i dođe do povoljnog rezultata protiv oslabljenog gosta.


Mišljenje urednika: Po našem mišljenju, sasvim solidna opcija je predlog „W1“ koji se plaća kvotom 1.65. U slučaju remija, ulog vam se vraća, a tip je gubitan samo ukoliko Imolese danas uspe da slavi. Sa polovičnim sastavom i na tuđem stadionu, ovakav scenario je manje moguć, te se nadamo da će Ravenna diktirati tempo ove utakmice.

3:3 (3:1)


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje