subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin je veliki favorit, ali ne bi trebao biti naročito ubedljiv

Domaćin je veliki favorit, međutim u večerašnji meč ulazi bez velikih motiva i bez najmanje 6 igrača. Gosta odlikuju jako čvrsti mečevi u kojima teško viđamo golove. Meč se igra u Južnoj Americi, pa ga možete odigrati najkasnije nešto posle ponoći po našem vremenu.


Najava meča: Večeras će se u terminu od 01h posle ponoći po našem vremenu u okviru 1/8 finala Kupa Brazila (Copa Do Brazil) sastati ekipe Internacionala i Pajsandua.

Internacional: je jedan od najboljih i najvećih klubova u Brazilu i Južnoj Americi. Plasirao se u narednu fazu Kopa Libertadores kao prvi u grupi ispred šampiona River Plate. U prvenstvu Brazila je trenutno 5. na tabeli sa 9 osvojena boda. Svi bodovi su ooosvojeni pred svojim navijačima. Za tri dana ga očekuje teško gostovanje Santosu koji je 4. na tabeli. Danas će gledati da obezbedi što bolji rezultat pred revanš, ali se očekuje da trener sačuva najvažnije igrače. Bez obzira na odluku trenera zbog povreda van sastava će večeras biti 6 igrača: odbrambeni igrači R. Moledo (sva 5 ovosezonska prvenstvena meča / 1 gol) i Dudu, vezni igrači: Patrik (2/0), R. Dourado (2/0) i Mateus Galdezani, kao i bez napadača W. Pottkera (1/0).

Paysandu: se takmiči u brazilskoj seriji C gde posle 4. kola zauzima 4. mesto sa gol razlikom 2:1, što je pokazatelj da igraju tvrde mečeve i da teško primaju golove.

Mišljenje urednika: Pobedu domaćina i pored svih činjenica ne treba dovoditi u pitanje. Takođe ne treba očekivati ni mnogo golova. Kvota na igru da će domaćin dati najmanje 1, a najviše 3 gola – D1-3 iznosi @1.40, ali je svakako na vama izbor adekvatnog tipa.

3:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje