Advertisement
MaxBet

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


20:45 Srbija – Paragvaj (Svet – Internacionalna prijateljska utakmica)
Srbija će da ugosti Paragvaj u okviru prijateljske utakmice u Kruševcu, a “Orlovi” su na ovom susretu favoriti, objektivno gledano. Paragvaj je jedna prosečna južnoamerička reprezentacija, igraju monoton i prilično neefikasan fudbal, često, a upravo takva igra je potrebna Srbiji kako bi se uigrali pred predstojeći kvalifikacioni meč. Smatramo da je Srbija ovde favorit, a da iako je kvota pala, i dalje vredi tipovati na istu.

20:45 Rusija – Škotska (Evropa – Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo)
Rusija je nadomak plasmana na Evropsko prvenstvo, trenutno je na 2. mestu iza Belgije koja ima 3 boda više. Rusija, suštinski, jedinog pravog konkurenta ima u vidu Kipra, koji uz utakmicu više ima 5 bodova manje. Rusija večeras ima lepu priliku da se još više odmakne Kipru i tako maltene obezbedi plasman na EURO, a mi verujemo da će u tome i uspeti.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.