subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost bez 7 igrača ide na megdan favorizovanom domaćinu

U ovom meču domaćin ima ulogu favorita, a gost ima problema sa realizacijom, a danas neće moći da računa na 7 igrača među kojima su i prvi golman i prvi strelac tima. Ovaj meč možete odigrati najkasnije do 22h po našem vremenu.


Najava meča: Večeras će se u terminu od 22:15 po našem vremenu u okviru 24. kola Bolivijske Profesionalne lige sastati ekipe J. Wilstermann i Sport Boys. Meč će se igrati na stadionu Wilstermann-a u gradu Cochabamba na nadmorskoj visini od 2558m, dok je gost iz grada na visini oko 400m. Ekipa J. Wilstermann je lider sa 51 osvojenim bodom, dva više od Bolivara i tri više od The Strongesta. Sa druge strane Sport Boys je na poslednjem 14. mestu sa 16 osvojena boda, ali bi bio oko 10. mesta da mu odlukom federacije nisu oduzeta 6 boda. Tradiciono gledano Wilstermann je obično iz mečeva sa Sport Boys-om izlazio kao pobednik, a gotovo uvek kada je bio domaćin. Najubedljiviji je bio u prošlom meču kada je slavio sa 5:2.

Danas ekipa Sport Boys iz Warnesa neće moći da računa na sledeće igrače: defanzivcaaa O. Baldomara (17/0), veziste H. Rohasa (19/4), J. Darwina (17/1) i W. Soleta (16/0), kao ni na napadače – prvog strelca tima Y. Duka (14 meča / 8 gola), kao ni na O. Diaza (9/0). Pored njih upitan je i prvi golman A. Aranchubia (20/0), kome preti treći meč suspenzije.


Mišljenje urednika: Na vama je izbor adekvatnog tipa na osnovu datih informacija. Oba tima u poslednje vreme igraju ne naročito efikasne utakmice sa nešto više od dva gola u proseku. J. Wilstermann je bolja ekipa, pritom i silno motivisana, pa je sve osim pobede domaćina – senzacija. Dobar izbor je time igra 1 i 2-5 koja donosi kvotu od @1.60.

3:2


Slika preuzeta sa sajta: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cochabamba

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje