subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

(16:00) Krumkachy – Gomel – predlog

Moja druga analiza za sutra dolazi iz Belorusije gde se u okviru Pershaya Lige sastaju NFK ili ti Krumkachy i Gomel. Tip je prolazan ukoliko u oba poluvremena vidimo najmanje po gol.

Krumkachy je u prva dva kola upisao dva ubedljiva trijumfa. Savladali su Mikashevichi 4:1 i Chimik Svetlogorsk 4:0. U prošloj sezoni zauzeli su poziciju broj 8, a ako se po jutru dan poznaje, ove godine biće jedni od glavnih kandidata za ulazak u najelitniju, Premijer ligu Belorusije.

S druge strane imamo ekipu Gomela koja je od ove sezone novi član Pershaya Lige. Pre početka ove sezone, odlukom federacije kažnjeni su sa 5 bodova. Ovo mi govori da situacija u klubu nije baš najbolja i da sigurno imaju finansijskih problema. U prva dva kola upisali su poraz i remi. Remizirali su sa Naftanom, dok su poraženi od Lokomotive Gomel rezultatom 3:2.

Blagu prednost u ovom meču dajem ekipi NFK-a, a pored toga očekujem i jedan efikasan duel. Očekujem da će NFK od samog starta krenuti jako, ofanzivno i pokušati da slomi protivnika što je pre moguće. Ako tako bude, Gomel će sigurno svoju šansu tražiti iz kontranapada. Rani gol bi sigurno otvorio utakmicu, dok bi drugi bio formalnost.

TIP: 1P1+&2P1+ @1.72
Izvor: https://t1x2.net/nfk-minsk-gomel-football-belarus-1st-league_447921.html

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje