petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Montreal Impact – Chicago Fire

U večerašnjem susretu MLS-a sastaju se Montreal Impact i Chicago Fire. Do sada sam dosta tipovao MLS i najsigurnije oklade koje sam ja igrao i gdje je dosta visok postotak prolaznosti je pobjeda domaćina ili 2+ gola na utakmici.

Domaćini su u odličnoj formi, igraju jako dobro, a kod kuće ove sezone imaju učinak 6:3:2. Trenutno zauzimaju 5. mjesto na tablici, ali s obzirom da imaju čak dvije utakmice manje od prvoplasiranog New Yorka i 5 bodova zaostatka može se bez problema reći da Montreal sigurno ima u planu i zauzeti prvo mjesto. Na svoj stadion dolaze nakon poraza u gostima kod New York Red Bullsa i to od 3:1. Ali to i nije neko veliko iznenađenje jer Montreal ima samo dvije pobjede u gostima kroz cijelu sezonu tako da im jedino preostaje borba za svaki bod kod kuće. Sastav im je u odličnom stanju, a jedini problem za njihovog trenera je nedostatak četvorice igrača: Oyongo (df 18/0 susp.), Shipp (mf 21/2), Bernier (mf 14/0), Romero (mf 0/0).

S druge strane Chicago koji je praktično bez nekih ambicija, zadnji su u svojoj konferenciji i plasman u Play-off za njih je samo bajka. Problematičnija strana njihove priče je to da ne znaju za pobjedu zadnjih 5 utakmica, a u gostima imaju nevjerojatan niz od čak 10 uzastopnih izgubljenih utakmica, oni su definitivno najgora gostujuća ekipa ove lige i to pokazuje činjenica da su osvojili samo 2 boda iz 11 utakmica i zabili 8 golova. Danas u utakmicu ulaze bez 3 igrača: Gehrig (df 5/0) doubtful: LaBrocca (mf 12/0), Meira (df 16/0).

Ovdje očekujem jednu napadačku utakmicu, ali pri tom mislim da će domaćini više napadati, a hoće li gosti uzvratiti ili se pak braniti cijelo vrijeme to ćemo saznati. Bilo kako bilo ne vjerujem da će obrana gostiju izdržati nešto dugo vremena bez da prime gol. Ove dvije ekipe sastale su se već jedan put ove sezone i Montreal je u gostima pobjedio 2:1, kod kuće što bi trebalo biti još lakše. Još jedna zanimljiva stavka je da je Chicago igrao 6 puta u gostima i niti jednom nisu pobjedili Montreal.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje