subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedna ekipa u problemu zbog izostanaka!

Danas će jedna ekipa biti znatno oslabljena, a uz to, ne nalazi se u sjajnoj formi, dok bi njen rival u gotovo punom sastavu to mogao da iskoristi. Predlažemo kvotu 1.85, a možete da tipujete do 16:30, ali i kasnije, uživo.


U pitanju je utakmica 17. kola ruskog prvenstva „Premier League„, a poslednju utakmicu ovog kola odigraće Sochi i Akhmat Grozny. Domaćin zauzima 9. mesto na tabeli uz skor 6-6-4, gol razliku 23:22 i ima 24 osvojena boda, dok se gost nalazi na 7. mestu uz skor 7-4-5, gol razliku 19:18 i 25 osvojenih bodova. Interesantno je da Akhmat i kod kuće i u gostima osvaja sličan broj bodova, odnosno nema teren na kom efikasnije dolazi do bodova. Sochi, primera radi, do bodova lakše dolazi na strani, a kod kuće najčešće deli bodove.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, situacija je sledeća. Za Sochi neće igrati Ivelin Popov (3n/0g/1a, ofanzivni vezni), Aleksey Pomerko (0n/0g/0a, centralni vezni), Kirill Zaika (11n/1g/4a, desni bek), Sergey Terekhov (18n/1g/1a, levi bek), Ivan Miladinović (16n/1g/0a, centralni bek), dok su upitni Timofey Margasov (17n/0g/4a, desni bek) i Maksim Barsov (0n/0g/0a, centarfor). Trener domaćih, Vladimir Fedotov, zbog suspenzije neće moći da predvodi svoj tim danas, a ni u naredna dva meča, zbog suspenzije sa prošle utakmice proti Urala. Gosti nemaju sigurnih izostanaka, već samo par upitnih, a to su Wílker Ángel (11n/1g/0a, centralni bek), Rizvan Utsiev (0n/0g/0a, desni bek) i Odise Roshi (6n/2g/0a, desno krilo).

Na poslednjih 6 susreta, Sochi ima svega jednu pobedu, dok se Akhmat sigurno nada produžetku niza i makar novom remiju, što bi mogao da bude 7. meč u nizu bez poraza za ovaj tim. U prethodnom kolu su odigrali nerešeno sa Lokomotivom iz Moskve. Ako se uzme u obzir trenutna forma, ali i broj izostanaka, za očekivati je da ovde gosti traže bodove. Po našem mišljenju, tip „X2&0-3“ se plaća sasvim solidnom kvotom u visini od 1,85.

2:0 (gosti promašili penal na startu meča)

Printscreen/MaxBet.rs

Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Jonathan Petersson on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje