četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Rekord karijere u 9. sezoni, veteran pleše Los Anđelesom

Veterani dominirali u svojim ekipama, dok je nezadovoljni igrač ostvario rekord karijere


Ekipa Denver Nuggetsa je bez Nikole Jokića (bolest) porazila Sacramento Kingse, a Wilson Chandler je ostvario rekord karijere. Chandleru (29.godina) je ovo 9 sezona, a sinoć je postigao rekordan broj poena – ukupno 36.

Trener Malone se našalio u intervjuu posle utakmice rekavši Chandleru da nastavi da se žali kako nije zadovoljan i da će igrati celih 48 minuta utakmice.


L.A. Clippersi su porazili Boston u Staples Centru, a veteran sa klupe pružio je još jednu odličnu partiju. Jamal Crawford postigao je 19 poena, a Doc Rivers je izjavio kako je najbolja odluka koju je doneo od kada je trener, jeste da ne govori Jamalu da postoji loš izbor selekcije šuteva.

Crawford je majstor šuteva u kojima iznuđuje i slobodno bacanje, pogotovo za 3 plus 1.


Još jedan veteran je sinoć igrao na vrhunskom nivou. Andre Iguodala iskoristio je izostanak Kevin Duranta da protiv Atlante Hawks postigne 24 poena uz 5 skokova i 4 asistencije.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje