petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

28.10.2018. ( najava, predlozi )

Na stadionu Paolo Maca, Spal će pokušati da prekine niz od pet mečeva bez trijumfa i iskoristi lošu formu koja prati Inter još od početka decembra meseca, kada je Spaletijeva ekipa zabeležila poslesnji trijumf u Seriji A.

Torino je sačuvao mrežu na poslednja dva prvenstvena meča pred domaćom publikom i sva je prilika da će taj niz produžiti i posle posete ekipe koja je zakucana za dno prvenatvene tabele od 1.kola. Benevento je bez osvojenog boda u gostima ove sezone dok su na poslednja četiri meča izvan svog Ćiro Vigorito stadiona ostali bez postignutog gola.

Na Visente Kalderonu, Atletiko Madrid će pokušati da prekine seriju od tri meča bez trijumfa. Las Palmas je seriju od sedam mečeva bez trijumfa prekinuo u prošlom kolu kada je bio bolji od „Slepih Miševa„.

Sevilja je posle katastrofe u gradskom derbiju vezala dva trijumfa na svom Ramon Sančez Pishuanu i posle plasmana u polufinale nacionalnog kupa vreme je da upišu trijumf i u meču Primere. Sa druge strane je Hetafe koji je poslednjih pet poseta Andaluziji napustio pognute glave.

Barselona je u svakom meču na svom  Nou Kampu ove sezone postizala po minimum dva gola. Na poslednjih pet mreža im je ostala netaknuta. Alaves je u seriji dobrih rezultata, te teško gube mečeve ali to nije dovoljno da u ovom trenutku mogu ‘ladne glave da razmišljaju o sigurnoj zoni. Borba za preživljavanje im tek predstoji.

Seriju od šest mečeva bez trijumfa Panetolikos je prekinuo sredinom meseca i sada mu predstoji meč sa PAOK -om koji je bez primljenog gola odneo čitav plen sa poslednje četiri posete ovom rivalu.

Atromitos igra izvan svih očekivanja ove sezone u Super Ligi i seriju od tri meča bez trijumfa mogao bi da prekine posle posete Larise Peristeri stadionu na kom su jedini poraz od ovog rivala pretrpeli još davne 2005.godine.

Trabzon će imati ogromnih problema da produži niz od osam utakmica bez poraza pred domaćom publikom pošto će Şenol Güneş Stadium posetiti Fenerbahče koji ovde nije potažen na prethodnih osam okršaja,a na poslednjih pet čak nije primio ni gol.

Hanover na svojoj AVD Areni gde nije poražen šest mečeva u nizu zatvara 20.kolo Bundeslige a na megden će im Volfsburg koji je niz od četiri meča bez poraza prekinuo minulog vikenda u Frankfurtu dok je odneo čitav plen na prethodne dve posete večerašnjem rivalu.

Spal – Inter 2 (1.65)

Torino – Benevento SP1 (2.55)

Atletiko Madrid – Las Palmas SP1 (1.80)

Sevilja – Hetafe 1 (1.55)

Barselona – Alaves 1-1&3+ (1.50)

Panetolikos – PAOK 2 (1.50)

Atromitos – AEL Larisa 1 (1.55)

Trabzon – Fenerbahče X2&2+ (1.95)

Hanover – Volfsburg 3+ (1.90)

Sve kvote preuzete su iz kladionice MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje