četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (12. maj)

Vikend je pred nama, prvenstva su pri kraju, a naša svakodnevna rubrika spremna je za vas. Ukoliko ste pročitali jučerašnju i ispratili neki od tri statistička niza, mogli ste da profitirate, jer su sva tri nastavila svoj niz. Nadamo se da ćemo i danas biti uspešni, tačnije da će nam statistika pomoći.

Tip 3+ mogao je da se naplati na poslednjih 10 utakmica Belenenseša u okviru prve lige Portugala. Hoće li moći i danas protiv Moreirensea?

Arsenal iz Tule je izgubio na poslednjih 8 gostujućih utakmica u okviru prve lige Rusije. Hoće li CSKA iz Moskve imati lak zadatak danas?

Tip 3+ bio je dobitan na poslednjih 9 utakmica turskog Kajserispora u okviru prve lige Turske. Hoće li biti dobitan i danas protiv Konjaspora?

Rizespor je poražen na 5 od poslednjih 6 utakmica u gostima u okviru prvenstva. Hoće li Kasimpaša uspeti da iskoristi lošu formu Rizespora na strani i dođe makar do jednog boda?

Aalesund je neporažen na poslednjih 11 utakmica pred svojim navijačima protiv Vaalerenge u okviru svih takmičenja. Hoće li uspeti da dođe do makar jednog boda i danas?

Tip 3+ bio je prolazan na 8 od poslednjih 9 utakmica Evertona na svom stadionu u okviru engleske Premijer lige. Hoće li i večeras protiv Votforda „pasti“ barem tri gola?

Na 9 od poslednjih 10 utakmica Čelsija u okviru prve lige Engleske mogao je da se naplati tip 3+. Da li će moći da se naplati i večeras protiv VBA?

Želimo vam puno sreće danas!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje