utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

3×3 reprezentacija Srbije ponovo odmerila snage sa Japanom

Muška seniorska 3×3 reprezentacija Srbije ponovo je u japanskom gradu Karacu odmerila snage sa 3×3 reprezentacijom Japana, a sve u sklopu završnih priprema za učešće na Olimpijskim igrama.

Današnje utakmice 3×3 reprezentacija Srbije i Japana odigrane su u zatvorenom prostoru (sportskoj hali) zbog loših vremenskih uslova, a ovoga puta je u oba meča tim Srbije slavio.

Prvi meč je završen rezultatom 21:13 u korist naše reprezentacije, uz prilično kvalitetnu igru kako u napadu tako i u odbrani tokom većeg dela meča. U reprezentaciji Srbije najefikasniji je bio Majstorović sa 10 poena (3 postignute “dvojke”), dok je Vasić postigao 6 (1), Kojić 3 (1), a Ratkov 2 poena.

Sledeći meč je imao u sebi elemente neizvesnosti, ali ne prevelike – završen je pobedom Srbije rezultatom 22:18. Naš tim je igrao prilično kvalitetno u napadu, ali je napravio veliki broj faulova za kratko vreme, te je protivnik nadoknađivao razliku uglavnom pogađajući slobodna bacanja. Ipak, u završnici meča Srbija je pokazala kvalitet i ostvarila još jednu pobedu u poslednjem meču pred odlazak na Olimpijske igre. Ponovo je Majstorović bio najefikasniji sa 9 poena (2 “dvojke”), Vasić je postigao 7, Kojić 4 (1), a Ratkov 2 poena.

Večeras će u čast naše posete gradu Karacu biti organizovan veliki vatromet (koji će biti “ispaljivan” sa platforme koja se nalazi u moru) što dovoljno govori o gostoprimstvu i poštovanju koje domaćini imaju i pokazuju prema našoj celokupnoj delegaciji tokom ovog pripremnog kampa.

3h3 reprezentacija Srbije će u utorak, 20. jula, napustiti Karacu i krenuti put Olimpijskog sela, u koje će ući istoga dana u poslepodnevnim časovima.


Izvor: KSS

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje