utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

3×3: Stefan Stojačić nepravedno izostavljen iz reprezentacije?

Igrač koji je nekada igrao protiv Stephen Currya za reprezentaciju Srbije, požalio se na svom Instagram nalogu kako je izopšten iz olimpijske ekipe 3×3.

Stefan Stojačić napisao je na svom Instagram nalogu:

Na moje veliko iznenađenje i žalost saznao sam da nisam uvršten čak ni na širi spisak reprezentacije Srbije u basketu 3×3. Očigledno da su moji do sada postignuti uspesi brzo zaboravljeni i da sada, kada sam se oporavio od povrede, nisam zaslužio ni da dobijem šansu da se borim za mesto u timu. San svakog sportiste je da ode na Olimpijske igre, i ako sam u prošlosti nekada odustajao, ovog puta ovo je motiv više da dam sve od sebe i da se borim do kraja, nezavisno od ishoda. Prvenstveno zbog sebe, da bih mogao kada stanem ispred ogledala da znam da sam uradio sve da ostvarim svoj san.
.
.
Pitam se da li je beznačajno što sam:
2017. godine proglašen za MVP celokupne svetske lige?
2018. godine bio prvi strelac i prvi skakač celokupne svetske lige u basketu 3×3. Za 2% glasova izmakla odbrana titule MVP-a sezone, koja je isto tako zasluženo uručena Dušanu Bulutu. ?
2018. dobio sam 3 MVP titule u jednoj sezoni na master turnirima, a jedini ko je isto to ostvario je Dusan Bulut. ?
2018. postao sam prvorangirani igrač sveta, a sezonu sam završio kao drugi. ?
2018. bio sam u sastavu reprezentacije Srbije koja je osvojila poslednje Svetsko prvenstvo (iako nisam nastupao mnogo puta za reprezentaciju, nikada Srbija sa mnom u sastavu nije izgubila utakmicu.) ?
2019. skoro celu sezonu sam propustio zbog povrede, ali i pored toga sam po prosečnoj statistici uvršten u najboljih 15 igrača sezone (sa 2 odigrana turnira, direktno iz povrede.) ?

Na sreću, trenutno se osećam odlično, povreda je u potpunosti sanirana i već uveliko treniram maksimalnim intenzitetom, a želja mi je da se samo obrati pažnja na kvalitet moje igre.

Mr.Robot”

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje