četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Utakmica gotovo da nema rezultatski značaj, ali je statistika sjajna!

Čelik iz Zenice i NK Vitez sastaće se danas od 17 časova u okviru 31. kola prve lige Bosne i Hercegovine, a ove dve ekipe su zapravo pretposlednja i poslednja na tabeli. Gotovo je sto posto sigurno da će obe ekipe nakon ove sezone u niži rang, ali utakmice moraju da se odigraju do kraja.

Ono što je interesantno jeste da na poslednjih 7 susreta između ova dva rivala nismo naplatili predlog „GG“, a kvota da ćemo i danas naplatiti predlog „NG“ iznosi 1.75 u ovom trenutku. Šta vi očekujete od ove dve ekipe, s obzirom na to da ova utakmica gotovo da nema nikakav rezultatski značaj, a samo prvenstvo je blizu kraja?

Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

09.04.18 PL NK Vitez Celik Zenica 0 : 4
17.02.18 PL Celik Zenica NK Vitez 1 : 0
16.09.17 PL NK Vitez Celik Zenica 2 : 0
06.05.17 PL NK Vitez Celik Zenica 0 : 2
05.04.17 PL Celik Zenica NK Vitez 1 : 0
04.03.17 PL NK Vitez Celik Zenica 0 : 0
17.09.16 PL Celik Zenica NK Vitez 0 : 1

Za više h2h nizova, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

3 Komentari

  1. Uz duzno postovanje sajtu a i autoru teksta moram reci nesto.Kao prvo taj ko je pisao ovo ne poznaje ni iole stanje u BiH fudbalu.. Celik i Vitez ove sezone saradjuju,Vitezanima je jos prije pocetka sezone bilo jasno da ce ispasti tako da su igrali bez opterecenja,a sada u ovom Plej-autu pustili Celika da ih dobije na domacem terenu 0:4 (izjava Ivice Bonica trenera Viteza poslije te utakmice dosta toga govori,covjek je bio zadovoljan porazom) Vitez se u tom mecu sklopio Celiku,a poslije toga odigrao lavovski u Gabeli i ostao neporazen protiv Gosk-a i dobio premiju.Druga stvar Vitez je ove sezone u gostima postigao samo 1 gol i zar moze djelovati da u ovakvom mecu nece bar do jos jednog,jer Celik moze makar to da im omoguci,a nebi me zacudilo da ovaj mec dodje i iz 2/1 ali opcija 1&GG isplati se itekako odigrati.

    • Pozdrav, hvala Vam na datim informacijama, mi ih pre početka utakmice nismo imali, a da jesmo, verovatno bismo vest stavili u kategoriju BET INFO i ne bismo uopšte obratili pažnju na statistiku. Na kraju krajeva je ispalo dobro što nismo znali, statistički tip je prošao, a to je i poenta H2H rubrike.

      Pozdrav i hvala Vam što nas čitate. Svako dobro!

  2. Hvala na sugestijama i na jako kulturnom pristupu. Ono što je vrlo važno je da je u ovom članku navedena tradcija koja se ponavlja, jer u rubrici H2H idu upravo takvi mečevi, gde je unazad nekoliko mečeva određeni tip uvek prolazi! Da je u pitanju meč iz rubrike bet info ili najave i prognoze. U rubrici H2H gledamo samo tradiciju, jer ima kladioničara koji igraju isključivo oslanjajući se na nju!

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje