četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

85% njegovih mečeva je išlo preko 21,5 gemova

Statistika u tenisu se jako retko pominje kada je klađenje u pitanju. Uglavnom se gledaju procenti prvog i drugog servisa tokom meča što je naravno bitno, ali ne i presudno kada je klađenje u pitanju.

Ipak, ovde imamo jedno vrlo specifičnu situaciju u kojoj statistika mora da se pomene i ako je ona bude bila u pravu mi ćemo zaraditi nešto novca.

Naime, radi se o mladom Grku Stefanosu Cicipasu koji se uveliko probija na ATP listi. Njegovi mečevi nikada nisu dosadni, a staistika kaže da je 12 od 14 mečeva koliko je do sada odigrao otišlo preko 21,5 gemova. Uz to, dodali bismo da je 10 mečeva otišlo u tri seta.

Šta nam to govori?

Govori nam to da je mlad i talentovan, ali neiskusan. Iskustvo se ne može kupiti, prosto kroz to mora da se prođe. On je do sad pokazao da još uvek nije sposoban da odigra meč u kontinuitetu. Ima velike padove u igri što protivnici koriste, ali većinu mečeva dobije na čist talenat i mladnost.
Dva meča koja nisu otišla u over su bila protiv Gaskea kojeg je inače dobio i protiv Setkića kojeg je dobio lagano sa 2:0.

Njegov današnji protivnik Radu Albot nije igrač iz samog vrha, ali je dovoljno iskusan da se nosi sa njim. Cicipas jeste kvaliteniji igrač, ali Albot će svaku manju šansu znati da iskoristi.

U skladu sa statistikom mi predlažemo over gemove.

Predlog: više od 21,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje