petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 17. februar 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


18:00 Inter – Sampdoria (Italija – Serie A)
Najviše dva pogotka viđena su na poslednjih 9 ligaških utakmica Intera, dok je isti klub neporažen na 16 od poslednjih 17 utakmica protiv svog večerašnjeg rivala na svom stadionu. Šta vi mislite, koji je dobitni tip za večeras?

18:00 Bayer Leverkusen – Fortuna Dusseldorf (Nemačka – Bundesliga)
Leverkuzen je slavio na poslednjih 5 utakmica protiv Dizeldorfa, dok je uz to uspeo da postigne i makar 3 pogotka na poslednja 3 ligaška susreta. Napadači domaćeg tima su na sjajnom nivou, te se nadamo da ubedljiva partija ili pobeda domaćeg tima neće izostati večeras.

18:30 Villarreal – Sevilla (Španija – LaLiga)
Tip „0-2“ je mogao da se naplati na poslednjih 7 prvenstvenih gostujućih utakmica Sevilje, dok je isti klub ostao bez postignutog pogotka na poslednja 3 ligaška susreta na strani. Hoće li sličan slučaj biti i večeras?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje