četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 17. februar 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


16:00 Santiago Wanderers – Rangers (Čile – Primera B)
Domaćin je favorit po kladionicama, a kvota na pobedu domaće ekipe je u padu. Nije u pitanju enormno velik pad, ali do 16 časova obratite pažnju na ovu utakmicu. Moguće je da će kvota još više da padne, a tada će sigurno  biti da ostali kladioničari znaju nešto za šta mi u ovom trenutku ne znamo.

17:15 Fylkir – Throttur (Island – League Cup)
Kvota na pobedu domaćina je u padu, a u skorije vreme imali smo priliku da zapazimo „kretanje“ kvota kod Islanđana. Kad god je kvota na pobedu favorizovane ekipe bila u padu, ta ekipa vrlo često je i slavila. Nadamo se da će takav scenario biti i večeras, te da ova utakmica neće postati „public bet“ gde će gost uspeti da dođe do bodova.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje