petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti oslabljeni na ovom teškom gostovanju!

Gosti će na ovom meču biti bez prvog strelca tima, prvog asistenta tima kao i još petorice igrača, što je i potvrđeno na zvaničnom sajtu tima, uz to dvojica igrača se vraćaju posle povreda pa se ne zna njihov nivo spremnosti, a takođe su važni za igru tima. Domaći tim odlično igra na svom terenu, a danas je kompletan! Meč možete odigrati do 20 časova!

Radi se o utakmici Španske Segunde, a od 20:30 se sastaju ekipe Las Palmas i Sporting Gijon, u pitanju je meč 26.kola.

Ekipa Las Palmasa nalazi se na 11.mestu sa željom da stigne do 6.pozicije koja je sada udaljena 5 bodova, a koja vodi u borbu za ulazak u viši rang. Imaju skor 7 pobeda, 13 remija i 5 poraza uz gol razliku 30:27. Na domaćem terenu još uvek nemaju poraz, 5 pobeda, 7 remija uz gol razliku 20:7. Za današnji meč u timu neće biti samo defanzivac Deivid (8/0/0).

Spisak igrača na koje računa trener Las Palmasa za ovaj meč!

Ekipa Sporting Gijona zauzima 12.mesto sa skorom 8 pobeda, 9 remija i 8 poraza uz gol razliku 26:22. Na gostovanjima ove sezone imaju skor 2-5-5 i gol razliku 10:11. Za ovo teško gostovanje trener gostiju neće moći da računa na prvog strelca tima Uroša Đurđevića (24 meča/ 7 golova/ 1 asistencija), potom neće biti ni veznog igrača Nacho Mendeza (19/1/3 – prvi asistent tima), kao ni Isack Cofie (11/1/0), a neće biti ni dvojice defanzivaca Roberta Canella (14/0/0) i Peybernes-a (13/0/0). Uz to izostaće i napadači Blackman (11/1/0) i Isma Cerro (2/0/0).

Spisak igrača Sporting Gijon-a koji su otputovali na gostovanje Las Palmasu!

Prethodnih 6 mečeva kada je Las Palmas dočekao Sporting Gijon, nije poražen, 4 pobede domaćina i 2 remija.


Mišljenje urednika:  Domaći tim koji pruža izuzetne partije na domaćem terenu ove sezone u kompletnom sastavu sigrno je favorit protiv oslabljeno gosta koji ne blista van svog stadiona, a izostanak prvog strelca tima i prvog asistenta, svakako da će smanjiti napadačku moć ovog tima. Naš predlog za ovaj meč je igra 1X&0-3 gola koja se plaća kvotom 1,55, ali vi svakako možete probati sa bilo kojom drugom igrom na koju vas navedu ove informacije

1:0(1:0)


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:

PREMIUM statistika pogodaka i promašaja za FEBRUAR 2019-te!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje