utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona (1/8 finala): Olimpik Lion – Barselona (najava, izostanci i predlog za klađenje)

LIGA ŠAMPIONA (1/8 finala)

OLIMPIK LION – BARSELONA


Ekipa Olimpik Liona, tim koji je naneo prvi poraza PSŽ-u u domaćem šampionatu nedavano ulazi u ovaj dvomeč sa ulogom blagog autsajdera. Tokom grupne faze Lige šampiona nisu doživeli poraz, imali su 1 pobedu i 5 remija. Slavili su na gostovanju Mančester Sitiju 1:2. Sve ostale mečeve su završili nerešeno (2:2 i 1:1 sa Šahtjorom, potom 1:1 sa Mančester Sitijem i 3:3 i 2:2 sa Hofenhajmom). U poslednje vreme tim igra jako dobro, a slavili su na 6 od prethodnih 7 svojih mečeva.

Što se tiče tima ogroman izostanak za tim je neigranje Nabila Fekira, najboljeg strelca iz grupne faze sa 3 gola i drugog asistenta sa 2 asistencije, a pod znakom pitanja su nastupi Jasona Denayera (6/0/0 u grupnoj fazi – štoper) i Tangija Ndombelea (nije igrao u grupnoj fazi).


Što se tiče Barsleone, radi se o vodećem timu Španske Primere, ali mnogi primećuju da naročito u poslednje vreme dobra igra ne prati te rezultate pa se ekipa dosta muči, pred meč prošlog kola sa Valjadolidom (1:0 za Barsu), tim je imao čak tri vezana remija što svakako nije karakteristično za jedan od najvećih timova današnjice. U grupnoj fazi Lige šampiona bili su jako dobri 4 pobede (4:0 PSV, 2:0 Inter, 2:4 Totinhem i 1:2 PSV) uz 2 remija (Inter 1:1 i Totinhem 1:1).

Što se tiče tima, danas u timu neće biti: golmana Cillessena (0/0/0), potom defanzivca Vermaelen-a (ukupno 10/0/0 ove sezone), Rafinhe (7/1/0) i Arthura (21/0/1) koji su povređeni.


Svakako da će ekipi Liona dosta nedostajati kapiten Nabil Fekir, verovatno i najbolji igrač tima koji potezom može da reši meč, ali i da u timu ima još puno igrača poput Depaja, Traorea, Dembelea, Auoara, koji mogu da reše neke situacije u korist svog tima, naročito kada protivnik igra visoko kao Barselona, pa do izražaja dođu brzinske sposobnosti Liona. Barsa nije u najboljem trenutku i formi, ali je svakako blagi favorit u ovom dvomeču. Naš predlog za ovaj meč je igra GG koja se plaća kvotom 1,55!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje