četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 19. februar 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


14:00 Ludogorets – Botev Plovdiv (Bugarska – Parva Liga)
Ludogorec je uspeo da slavi na poslednjih 8 prvenstveni susreta na svom stadionu, a kvota da će uspeti da savlada Botev iznosi 1.35 u ovom trenutku. Nije visoka kvota u pitanju, ali uz određenu kombinaciju golova mogla bi da se naplati uz malo sreće.

20:45 QPR – West Brom (Engleska – Championship)
KPR je poražen na poslednjih 5 utakmica u okviru Čempionšipa. Večeras mu gostuje VBA, a kvota da će da izgubi i šesti put u nizu iznosi 2.35 u ovom trenutku. Šta vi mislite o susretu ova dva drugoligaša?

21:00 Lyon – Barcelona (Evropa – Liga šampiona)
Pisali smo najavu o utakmici između Liona i Barselone, a posebno je interesantno to što je Lion na poslednjih 5 utakmica u okviru Lige šampiona igrao nerešeno. Takav rezultat protiv Barselone bio bi uspeh, a videćemo kakav će nam fudbal prirediti večeras.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje