petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE

U Delrej Biču za oko nam je zapao meč u kojem će igrati dva Amerikanca. Radi se o duelu između Rejlija Opelke i Tenisa Sandgrena, i to je meč koji bi trebao da obiluje asovima i servis vinerima.

Opelka je kao što verujemo da znate prethodne nedelje došao do svoje prve ATP titule u Njujorku. Zaista je servirao kao robot u tim mečevima i svakako da je u formi. Mnogi pominju umor kao faktor u ovom meču sa čim se mi donakle slažemo, ali stil igre koji gaji Opelka ne troši mnogo energije. Razmene na njegovim mečevima su veoma kratke i sve se završi nakon nekoliko udaraca.

Tako bi trebalo da bude i večeras. Verujemo da će se Opelka maksimalno koncetrisati na svoje servise i čekati taj brejkove u kojima je u prednosti zbog servisa. Sa druge strane Sandgren takođe ima dobar servis, mnogo je bolji u polju od Opelke i samo neke njegove greške u serijama mogu Opelki da donesu brejk. Uz neke korektne procente prvog servisa i kod jednog i kod drugog ovo bi trebalo da bude brz meč i vrlo verovatno ćemo gledati taj brejkove.

Predlog za klađenje: Prvi set više od 10,5 gemova 1,98 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo naš predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje