petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA predlozi: Lakers- Nets

Poslednji meč na današnjem programu NBA odigraće se u Staples centru kada će LA Lakersi odigrati duel sa Brooklyn Netsima. Favoriti na meču nema, pošto su kvote izjednačene, a kladionica je odredila marginu od 228 poena kao najpribližniju.


NBA predlog: Orlando – Memphis


Gosti su trenutno na 7. mestu Istoka, ali još uvek nisu obezbedili plasman u Plejof pošto ekipa Orlando Magica još uvek ima šanse da se dokopa doigravanja. Ovaj meč je Netsima izuzetno važan, a ulaze u njega nakon neverovatnog preokreta protiv ekipe Kingsa kada su gubili sa čak 28 poena u 3. četvrtini!


Zapratite nas i na Instagramu:


Russell igra fenomenalno i ima uvek dodatni motiv kada igra protiv Lakersa – ekipe koja ga je draftovala a posle par sezona odrekla kada je Magic Johnson rekao da Angelo nikako nije vođa ekipe. Angelo je sazreo uz trenera Atkinsona i postao All-Star.

Sav primat u ekipi Netsa vrti se oko Angela, te je Caris LeVert izgubio ulogu koju je imao tokom početka sezone pre povrede koja ga je odvojila sa parketa na nekoliko meseci. LeVert pored Russella i Dinvidea ne može da dođe do izražaja i ima 6 mečeva od kako nije prešao marginu od 12.5.

Sa druge strane, kladionice su potcenile LeBron Jamesa i stavile ga na marignu od 26.5 što je potpuno neshvatljivo s obzirom da smo videli da i u limitiranim minutama može preko 30 poena. LeBron je ovu marignu prešao na poslednjih 10 utakmica, a Netsima je ove sezone dao 36 poena.


NBA predlog: Cavs – Clippers


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje