četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez 7 igrača na ovom meču protiv jakog domaćina!

Danas će gosti igrati bez 7 igrača, od kojih su mnogi među najstandardnijim članovima tima, među njima je čak trojica standardnih defanzivaca, kao i trojica napadača među kojima su prva tri strelca tima. Domaćin jak ove sezone na svom terenu, a danas su samo sa jednim izostankom. Meč možete odigrati do 14 časova u subotu!

Radi se o utakmici Nemačke 3 lige, a u okviru 30.kola se sastaju ekipe Karlsruea i Hanse Rostok. Meč možete odigrati u subotu do 14 časova!

Ekipa Karlsrea nalazi se na 2.mestu na tabeli sa skorom 15 pobeda, 9 remija i 5 poraza uz gol razliku 46:29 i trenutno su uz prvoplasirani Osnabrik, najbliži ulasku u Drugu Bundes ligu. Na domaćem terenu imaju učinak 7-3-4 i gol razliku 25:20. U ovom meču tim je gotovo komplatan, faliće samo vezni igrač Lorenz (26/4/4) koji odrađuje suspenziju.


Što se tiče Hanse Roštok, oni su na 7.mestu sa 11 pobeda, 8 remija i 10 poraza i gol razlikom 35:38. Na gostovanjima imaju učinak 5-3-6 (14:17). Trenutno nisu u lošoj formi jer su 4 meča bez poraza (2 remija i 2 poraza). Ono što bi moglo da prekine njihov niz dobrih rezultata jesu izostanci, a danas će faliti ukupno 7 igrača u timu: u defanzivi nećemo videti najstandardnijeg igrača Riedel-a (28/0/1), Bulow (22/0/2), Ranković (14/0/2), nema veznjaka Evseeva (9/0/0), kao ni u napadu, prvog strelac tima Soukou-a (26/9/3), potom drugog strelac tima Konigsa (22/5/1) i trećeg strelac tima Breier-a (27/5/3)


Mišljenje urednika: Izostanak mnogo važnih igrača kod gosta i motivacija da zadrže drugo mesto na tabeli, trebali bi da budu dovoljan razlog da vidimo danas pobedu domaćina po kvoti 1,70!

1:1


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje