utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 24. mart 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


20:00 Flamengo RJ – Fluminense (Brazil – Campeonato Carioca – Taca Rio)
Kvota na pobedu domaćina je u padu, a sada je, sudeći po kvotama, domaćin apsolutni favorit. Kvota na pobedu istog će verovatno pasti još više do početka susreta, a može se reći da je ovo jedan od zanimljivijih susreta večeras u Brazilu. Flamengo je drugi u grupi C, a Fluminense je prvi u grupi B, tako da je bez sumnje ovo možda i derbi takmičenja koje je na programu večeras.

20:00 Madureira – Cabofriense (Brazil Campeonato Carioca – Taca Rio)
Susret za svako izbegavanje, a ako je suditi po kvotama, pravog favorita na ovom susretu i nema. Kvota na pobedu domaćina je u velikom padu, dok je kvota na pobedu gosta u porastu, te je najpametnije ovave susreta zaobilaziti kad god je to moguće.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje