petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 25. mart 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


20:45 Crna Gora – Engleska (Evropa – Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo)
O susretu između Crne Gore i Engleske smo pisali na sledećem linku, a potpuno je jasno da je kvota u padu usled velikog broj uplata na pobedu gostujuće reprezentacije. Vrlo verovatno će do samog početka susreta kvota pasti još više, a mi mislimo da nije u pitanju kladioničarska „navlakuša“, već da gosti zaista jesu favoriti na ovom susretu.

20:45 Andora – Albanija (Evropa – Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo)
Andora i Albanija se takmiče u vrlo teškoj grupi, gde su Francuska, Turska i Island gotovo bez konkurencije. Albanija, Andora i Moldavija vrlo verovatno će zauzeti poslednja 3 mesta u grupi. Andora je u prvom kolu poražena od Islanda rezultatom 0:2, dok je Albanija poražena od Turske istim rezultatom. Kladionice su prvo favorizovale goste, a sada kvota na pobedu domaćina polako pada, dok kvota na pobedu gosta raste. Smatramo da će ovo biti prilično neatraktivan duel, te sve i da gost pobedi, sumnjamo u efikasnost gostujućih napadača. Po našem mišljenju, susret za zaobilaženje.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje