petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOZI ZA KLAĐENJE – 19. APRIL

Danas su na rasporedu četvrtfinalni mečevi u Monte Karlu. Parovi su primamljivi i dobri za klađenje, a konkretno u ovom članku ćemo dati neko svoje mišljenje za neke parove pa vi odlučiti šta vam ja činiti.

11:00 Dušan Lajović – Lorenco Sonego

Bez ikakve dileme niko nije očekivao ovo četvfinale, ali obojica su ga zaslužili. Obojica igraju jako dobar tenis ove nedelje i to potvrđuju njihovi rezultati. Sigurni smo da i jedan i drugi vide dobr šansu za plasman u polufinale, što bi za obojicu bio najveći uspeh u karijeri. Iz tog razloga očekuje se velika borba, jer pitanje je da li će ikada više imati ovakvu šansu da doguraju tako daleko na jednom od mastersa. Biće rovovska bitka i meč koji vrlo verovatno ide u tri seta.

12:30 Novak Đoković – Danil Medvedev

Đoković jeste dobio lagano Frica, ali ga danas očekuje veoma težak posao. Medvedev je igrač koji je pokazao da može da se nosi sa najvećim igračima, jer ima taj sportski bezobrazluk koji je neophodan za tako nešto. Mladi Rus igra strašan tenis, ne plaši se Đokovića i to je ono najbitnije. Đokovića očekuje sličan meč kao protiv Kolšrajbera, a svi smo videli kako se on završio. Po našem mišljenju Novak i ako bude dobio ne verujemo da će to biti tako lako kao protiv Frica.

14:00 Rafael Nadal – Gvido Pelja

Ovaj meč će biti jednosmerna ulica za Nadala koji igra vrlo dobar tenis iako je dugo pauzirao. Pelja je igrač koji svojim stilom nikako ne može da pripreti Nadalu. Omaleni Argentinac je prezežno defanzivno orijentisan, a protiv Nadala morate biti izrazito napadački orijentisani. Biće ovo sličan meč kao onaj protiv Aguta, jer Pelja ima vrlo slab servis i nema snagu kojom bi mogao da parira Nadalu. U dosadašnja dva meča Nadal je ovo dobijao kao od šale, a mi ne dajemo više od 4 gema Pelji.


Napominjemo da je ovo naše viđenje pomenutih mečeva na osnovu kojih vi možete igrati različite tipove

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje