utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Da li je oslabljeni domaćin zaista toliki favorit?!

Domaćin će večeras biti bez bitnih fudbalera, a gostima je svaki bod itekako bitan u ovom momentu. Sa druge strane, i eventualni kiks oslabljenog domaćina ne bi mu mnogo smetao, ali je vrlo moguće da ćemo videti ogromnu borbu od strane gosta koji se sigurno neće predati, pogotovo sada kada domaćin neće biti u punom sastavu. Utakmica se igra večeras od 20 časova po našem vremenu.


U pitanju je 25. kolo ruskog prvenstva, a sastaće se Zenit iz Sankt Peterburga i Dinamo iz Moskve. Zenit će po svemu sudeći na kraju sezone doći do titule, najveći konkurenti su mu Lokomotiva iz Moskve i Krasondar, dok se iza njih nalaze CSKA i Spartak, koje bismo zbog nešto lošijih rezultata u poslednjih par kola možda mogli i da „otpišemo“ sa te liste. Zenit trenutno ima 51 bod, dok Lokomotiva ima 43 boda, što je tačno 8 bodova prednosti za klub iz Sankt Peterburga. Sa druge strane, Dinamo se nalazi na 13. mestu sa samo bodom više od ekipe Krila Sovjetov iz Samare, dok se može reći da su Ufa, Anži i Jenisej vrlo verovatno od naredne sezone u nižem rangu. Biće paklen kraj sezone, a Dinamo mora da traži bodove na svakom susretu, ukoliko želi da opstane.

Prvenstvo u Rusiji polako se bliži kraju.

Možda u toj nameri uspe baš večeras, kada će njegov rival biti oslabljen. Za Zenit neće igrati Claudio Marchisio (15n/2g/0a, centralni vezni), Aleksandr Erokhin (24n/5g/3a, ofanzivni vezni), Daler Kuzyaev (30n/4g/3a, centralni vezni) i Aleksandr Kokorin (5n/2g/0a, centarfor), dok za Dinamo neće igrati Abdul-Aziz Tetteh (20n/1g/0a, defanzivni vezni).

Na poslednjih 10 susreta Zenit ima 5 pobeda, 2 remija i 3 poraza, dok Dinamo ima 4 pobede, 3 remija i 3 poraza. Objektivno gledano, Dinamo uopšte nije u toliko lošoj seriji, osim što je tri puta uzastopno poražen u martu, kada je izgubio od Spartaka, Orenburga i od Lokomotive, sve rezultatom 1:0. Na poslednjem susretu protiv Zenita, Dinamo je u Moskvi uspeo i da slavi rezultatom 1:0.

Mišljenje urednika: Na osnovu datih informacija mnogi tipovi se „nameću“ sami od sebe, a mi smo se opredelili za varijantu da će fudbaleri iz Moskve uspeti da ostanu neporaženi u prvih 45 minuta igre. Kvota za tip „PX2“ iznosi 1.55, što je po našem mišljenju sasvim prihvatljivo. Naravno, ostavljamo vama da procenite šta je najpametnije tipovati večeras, a treba imati u vidu i to da bi eventualni kiks Zenita u neku ruku učinio prvenstvo interesantnijim, pa nas ne bi čudilo da se tako nešto dogodi kako bi poslednjih par kola ljubitelji fudbala pratili uzbudljiv kraj sezone u Rusiji.

2:0 (0:0)


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje