petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Oba rivala oslabljena, domaćin bez čak četiri bitna defanzivca!

Obe ekipe biće oslabljene pred večerašnji susret, ali će domaći tim imati više izostanaka. Od ukupno 7 izostanaka u taboru domaćih, čak 4 izostanka vezuju se za zadnju liniju terena, 2 izostanka vezuju se za defanzivne vezne fudbalere, dok je preostali izostanak vezan za sredinu terena. Ostaje nam da vidimo hoće li domaćin to uspeti da iskoristi, a susret se igra večeras od 19 časova po našem vremenu.


U pitanju je najelitniji rang švedskog fudbala, a u okviru 5. kola sastaće se Kalmar i Goteborg, večeras od 19 časova po našem vremenu. Loš početak sezone za Kalmar, koji nakon 4 kola ima 1 pobedu, 2 remija i 1 poraz, a uz to gol razliku 5:6 i zauzima 11. mesto na tabeli. Sa druge strane, Goteborg zauzima 8. mesto na tabeli sa 2 pobede i 2 poraza uz gol razliku 8:6. Bolji početak sezone za večerašnjeg gosta, u to nema sumnje.

Trenutno stanje na tabeli.

Ono zbog čega izdvajamo ovaj susret jesu izostanci, a u domaćem timu biće čak 7 izostanaka, dok gost neće moći da računa na četvoricu fudbalera. Svi podaci navedeni u zagradama vezani su za prethodnu sezonu, jer su tako merodavniji za donošenje konačnog zaključka. Za goste neće igrati Erik Dahlin (22n/0g/0a, golman), Sebastian Eriksson (15n/0g/0a, defanzivni vezni), Junes Barny (29n/2g/4a, defanzivni vezni) i Amin Affane (27n/1g/2a, ofanzivni vezni). Za domaći tim neće igrati Johan Stenmark (13n/0g/0a, centralni bek), Gbenga Arokoyo (8n/1g/1a, centralni bek), Olle Lindqvist (2n/0g/0a, desni bek), Filip Sachpekidis (14n/2g/1a, levi vezni), Henrik Löfkvist (31n/2g/5a, centralni bek), Chidiebere Nwakali (8n/0g/0a, defanzivni vezni) i Rafinha (0n/0g/0a, defanzivni vezni). Gostima će na golu vrlo verovatno biti Grk, Giannis Anestis, te ne moraju da brini oko jednog od četiri izostanka u ovom trenutku.

Kada je forma u pitanju, na posledjih 10 susreta Kalmar ima 6 pobeda, 2 remija i 2 poraza, dok Goteborg ima 4 pobede, 2 remija i 4 poraza. Sličan učinak, ali nešto bolji rezultati Kalmara, koji je odigrao pregršt prijateljskih susreta od januara do gotovo kraja marta.

Ipak, dosta toga „pada u vodu“ kada se igra prvenstvo, sve je moguće i verujemo da će gosti uspeti da iskoriste izostanke domaćina.

Mišljenje urednika: Kvota da će gost uspeti da ostane neporažen iznosi 1.70, a ta opcija nam deluje itekako primamljivo pred ovaj duel. Nadamo se da će gosti uspeti da se odupru napadima domaćeg tima i dođu makar do boda.

1:1


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje