petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

„SIGURICE DANA“ – 26. MAJ

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.


Od 13:00 CSKA iz Moskve će na svom stadionu dočekati ekipu Krilu Sovjetov. Ovde igramo na CSKA, jer verujemo da će Krila čuvati igrače za plej aut koji se igra uskoro. Zaista ne vidimo razlog zašto bi trener gostiju rizikovao povrede nekih bitnih igrača, a CSKA sigurno želi pobedom da se oprosti od navijača.
Kvota na pobedu Armejaca je 1,33.

Drugi ujedno i poslednji par nam dolazi iz italijanske Serije A. Milan ide na noge Spalu koji moraju da pobede, a pored toga ostaje im nada da će Atalanta kiksnuti. Naše neko razmišljanje je da će to biti scenario, jer i dalje ne verujemo da Atalanta ide u Ligu Šampiona. Taj tim koliko god bio dobar nema roster za borbu na dva fronta i zato mislimo da neće dobiti Sasuolo. Bilo koji kiks Atalante iz pobedu Milana vodi crno-crne iz Milana među prva četiri i Ligu Šampiona, što je ujedno bio i cilj za ovu sezonu. Pobeda Milana se plaća kvotom 1,50.

Ukupna kvota na ova dva predlogau kladionici Maxbet iznosi 2,00.


Napominjemo da su ovo samo predlog koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje