utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Na megdan favorizovanom domaćinu dolaze bez 6 igrača

Domaćin igra sjajno i teži da u ovoj utakmici upiše nova tri boda. Gost igra promenljivo, a danas neće moći da računa na 6 igrača od kojih 4 igraju u poslednjoj liniji tima. Ovaj meč možete najkasnije odigrati nešto pre 21h po našem vremenu.


Najava meča: Večeras će se u terminu od 21h po našem vremenu u okviru Italijanske serije B na stadionu Ciro Vigorito sastati ekipe Benevento i Pisa. Benevento je posle 19. odigranih kola ubedljivi lider u seriji B, koji sa velikom bodovnom zalihom u odnosu na pratioce krupnim koracima korača prema eliti. Popularne Veštice koje sa klupe prevodi legendarni Pipo Inzagi kao domaćin u 10 utakmica ima 9 pobeda i 1 remi uz gol razliku 23:2. Vezao je 7 pobeda na svom terenu bez primljenog gola. Pisa se nalazi na 14. mestu na tabeli sa 24 osvojena boda. Kao gost ima skor 2 3 4 uz gol razliku 9:11. Večeras ekipa Pisa neće moći da računa na 6 igrača među kojima se nalaze: defanzivci Aya (18 meča / 1 gol), Belli (10/1), Meroni (4/0) i Varnier (3/0), vezista Izzillo i napadač Massuci (14/1). 

Mišljenje urednika: Domaćin igra sjajno, a to se posebno može reći kada igra pred svojim navijačima, kada vrlo često ume da bude ubedljiv. Pisa će imati kadrovskih problema, a i da ih nema i osvojen bod na ovom ta njih teškom gostovanju bi bilo ravno senzaciji. Na vama je izbor adekvatnog tipa na osnovu datih informacija, a po mišljenju urednika kao dobar izbor se nameće igra – pobeda domaćina uz minimum dva data gola / mix 1 i D2+ koja donosi kvotu od @1.60 / sportska kladionica MaxBet

1:1


Naslovna fotografija preuzeta sa sajta: https://www.025.rs

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje