subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Sastav pun rezervista danas za jedan od timova zbog mnogo važnijeg meča!

Jedan od timova će u ovom meču igrati sa rezervistima i igračima koji nisu standardni zbog važnijeg meča koji je na programu uskoru, u goste im stiže tim koji je jako dobar kako na domaćem terenu, tako i često na strani. Meč možete odigrati do ponoći!

Radi se o susretu Prve lige Paragvaja, a u okviru 2.kola, sastaju se ekipe Guarani i Cero Porteno.

Ekipa Guaranija predstavnik je Paragvaja od prvog kola kvalifikacija za Kopa Libertadores, u prvom meču ostvarili su odličan rezultat pobedom na bolivijskim San Joseom 0:1, ali ih kroz par dana očekuje revanaš pa će na ovom meču zaigrati igrači koji nisu planirani za najboljih 11, iako će neki od njih možda i dobiti šansu od prvog minuta, meč u kontinentalnom takmičenju je mnogo važniji. U prvom kolu u kombinovanom sastavu odigrali su 0:0 protiv ekipe San Lorenco na domaćem terenu. Uz to status dvojice važnih igrača iz prošle sezone prvog strelca tima Ortizgoza (41/14/7) još nije jasan, ali izgleda da neće potpisati novi ugovor sa timom, dok je važan vezni igrač Aquino (36/8/6) pred transferom u Cero Porteno i očekuje se da  dođe do dogovora klubova o ovom igraču.
Cero Porteno je jedan od najvećih klubova u Paragavaju koji svake godine cilja trofeje, a i redovan je u grupnoj fazi Kopa Libertadoresa, u prvom kolu su savladali Sportivo Lukenjo sa 2:1, a isti sastav očekuje se i večeras u ovom meču. U odnosu na prošlu sezonu nije bilo većih promena u timu.

Na poslednja 4 gostovanja kod ekipe Guarani, Cero Poretno je slavio sva 4 puta.
27.10.19 PD Guarani Cerro Porteno 1 : 2
24.01.19 PD Guarani Cerro Porteno 0 : 1
07.10.18 PD Guarani Cerro Porteno 0 : 1
01.04.18 PD Guarani Cerro Porteno 0 : 4

Mišljenje urednika: I bez rotacije u timu domaćina gosti imaju dovoljno kvalitetan tim da savladaju rivala, iako Guarani spada u top 5 timova lige, čini se da je to ipak i dalje dosta daleko od Cero Portena i Olimpije, naročito kada se ima na umu da će danas izaći sa igračima koji će veći deo sezone provesti na klupi, pobeda gosta po kvoti 2,15 je naš predlog za ovaj meč!

1:0


Fotografija: Image by Peter H from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje