utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona (1/8 finala): Napoli – Barselona (najava meča, izostanci, prognoza)

LIGA ŠAMPIONA 21:00

NAPOLI – BARSELONA

Stadion: San Paolo (Napoli)

Ekipa Napolija posle turbulentnog prvog dela sezone i nešto lošijih izdanja, od drugog dela januara ušla je u seriju pobeda, pa je na poslednjih 6 od 7 mečeva pobedio u okviru svih takmičenja. Što se tiče igara u Ligi šampiona ove godine, Napoli je u grupnoj fazi odigrao odlično i nije imao nijedan poraz, 3 pobede i 3 remija, u grupi sa Liverpulom, Salzburgom i Genkom. Naročito su dobro igrali na svom ,,San Paolu“ gde su savladali Liverpul 2:0, Genk 4:0, dok su sa Salzbugom odigrali 1:1. Generalno na poslednjih 10 mečeva na svom stadionu u okviru Lige šampiona, poraženi su samo jednom od Mančester Sitija 2:4, uz 7 pobede i 2 remija.

  • Izostanci: Što se tiče odustnih igrača, u timu nema defanzivaca Kulibalija (21/0/0), Ghoulama (5/0/0) i Malcuit (5/0/0), nema ni napadača Llorentea (20/4/1)
Screenshot sa naloga Napolija (https://twitter.com/sscnapoli/status/1231984353686818824/photo/1)

Moguća postava: Meret – Mario Rui, Maksimovic, Hysaj, Manolas, Allan, Zielnski, Demme, Callejon, Mertens, Insigne.


Promena trenera u Barseloni donela je donekle pomak u igri, iako je bilo i padova i 2 poraza, ali se čini da Barsa nije pogrešila sa promenom trenera, a Kike Setien je opravdao poverenje koje mu je ukazano. Što se tiče ovosezonske Lige šampiona, Barselona je ostvarila skor 4 pobede i 2 remija u izuzetno jakoj grupi sa Interom, Borusijom Dortmund i Slavijom iz Praga, u gostima su odigrali 0:0 protiv Borusije Dortmund, a Inter i Slaviju su pobedili 1:2.

Izostanci: drugi asistent i strelac tima Luis Suarez (22/14/9), Dembele (9/1/0), Jordi Alba (18/1/1 odbrana), Sergio Roberto (26/1/2 odbrana)

Spisak igrača sa zvaničnog twitter naloga https://twitter.com/FCBarcelona

Moguća postava: Ter Stegen – Pique, Semedo, Umtiti, Junior- Busquets, Arthur, De Jong, Griezmann, Messi, Ansu Fati


Ovi timovi odigrali su dva prijateljska meča u avgustu, Barselona je pobedila oba 4:0 i 2:1.


Mišljenje urednika: Trener Gatuzo je izjavio da će Napoli morati da odigra bez greške dve utakmice kako bi mogao da se nada bilo kakvom pozitivnom rezultatu, sa druge strane Barselona je u prvom delu odigrala vrlo neefikasne mečeve u gostima, a smatramo da će i na ovom meču biti viđeno maksimalno tri gola, odsustvo Kulibalija veliki je udarac za tim Napolija i po nama dovoljan razlog da predložimo igru X2&2> (remi ili pobeda Barselone uz više golova u drugom poluvremenu) po kvoti 2,95!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje