utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Nigerija Premijer liga (25.kolo) – Predlozi za klađenje!

Iako je korona zaustavila sport, u Nigeriji se igra vanredno 25.kolo i tamo su na programu svi mečevi, mi smo odabrali par predloga i nadamo se da ćemo biti uspešni.


16:00 Platea United – Kwara

Po svim kolegama iz Nigerije, Platea United je ove godine uz Enyimbu, najjača ekipa lige, već su solidno odmaklu na 1.mestu sa 4 boda više od Riversa, koji čini nam se nema tim da se ozbiljno do kraja bori za titulu. Plateau ima skor 13 pobeda, 7 remija i 4 poraza, a jako je ubedljiv na domaćem terenu gde je ostvario 10 pobeda i 2 remija uz gol razliku 27:5. Na 7 od 12 mečeva vodili su već na poluvremenu i pobedili. Sa druge strane Kwara je tim koji se ove godine nije pokazao u najboljem svetlu, nalaze se u zoni ispadanja na 18.mestu sa skorom 8-4-12, a u gostima imaju učinak 2 pobede, 1 remi i 9 poraza (8:23), na 6 od 12 mečeva gubili su već na poluvremenu. Po nama ovde nema dileme, nadamo se da će jedan od najboljih napadača lige Ibrahim Mustapha i danas biti efikasna i da ćemo moći da naplatimo igru 1-1&2-5 po kvoti 2,30!


MFM FC – Abia Warriors

Iako je domaći teren u Nigeriji ogromna prednost i većina ekipa gotovo retko gubi bodove kod kuće, a prvaci i top timovi su oni koji osvoje najviše bodova na strani, čini nam se da u ovom meču ekipa MFM nikako ne može da bude favorit, oni su u seriji od 5 mečeva bez postignutog gola, nalaze se na 16.mestu lige sa 7 pobeda, 7 remija i 10 poraza uz gol razliku 17:18, tim su sa najmanje datih i najmanje primljenih golova. U goste im dolazi 14-ti tim lige koji ima skor 8-6-10 uz gol razliku 22:26. U gostima su ove sezone ostvarili učinak 3 remija i 9 poraza uz gol razliku 4:16. Poslednja 4 međusobna meča dobila je ekipa Abia Warriors, od čega jedan na terenu MFM. Po nama je ovo idealan meč za igru NG, očajni napad MFM-a, kao i jako loša napadačka ekipa Abia, kada igra u gostima, kvota za ovu igru je 1,50!


Ademawa United – Enyimba

Svakako jedan od najpoznatijih timova Nigerije i tim sa najviše navijača u zemlji Enyimba zbog obaveza u Kupu Konfederacija odigrao je do sada samo 19 mečeva i ima skor 10 pobeda, 3 remija i 6 poraza uz gol razliku 28:20, trenutno su na 9.mestu, ali sa čak 5 mečeva manje od ostalih timova, tako da i dalje mogu da se uključe u borbu za visok plasman, a mnogo će zavisiti i od forme odličnog napadača Mbaoma koji je drugi strelac lige za sada. Ekipa Ademawa je poslednja na tabeli sa 6-2-16, postigli su 17 golova, a primili najviše u ligi, čak 45 golova ovog tima, ipak na domaćem terenu igraju mnogo bolje, sa 6 pobeda, 2 remija i 4 poraza ipak su i na poslednjem mestu kada su domaćini u pitanju, a imaju gol razliku 13:11. Po nama očekuje nas zanimljiv meč gde će domaćin biti zaista motivisan na Pantami stadionu, ali smatramo da bod ili čak sva tri idu gostima, uz najviše 3 gola na meču, pa je predlog X2&0-3 gola po kvoti 1,70!


Lobi Stars – Ifeanyi Ubah

Tim Ifeanyi Ubah

Trenutno trećeplasirani tim Lobi Stars, može da zahvali samo promenljivoj formi za to što nije na vrhu lige, pravaci iz 2018-te godine, trenutno imaju 11 pobeda, 7 remija i 6 poraza (25:19), a na domaćem terenu prosto melju rivale pa su ostvarili 8 pobeda i 4 remija (19:5), ono što im ne ide u prilog jesu tri od četri poslednja meča na domaćem terenu koja su remizirali, pa im danas ne preostaje ništa drugo osim pobede. Danas im u goste dolazi ekipa Ifeanyi Ubah koji je jedan od najgorih gostiju lige, sa svega 1 osvojenim bodom do sad, uz 11 poraza i gol razliku 8:24. Smatramo da će domaćin slaviti u ovom meču, ali da nećemo videti neku goleadu, u prvom delu sezone bilo je 0:0 na terenu današnjeg gosta, pa je naš predlog 1&0-3 gola po kvoti 1,70


Sunshine Stars – Katsina Utd.

Ekipa Sunshine Starts, još jedan tipičan domaćinski tim koji se trenutno nalazi na 8.mestu sa 9 pobeda, 7 remija i 8 poraza i gol razlikom 26:27, ono što je bitnija činjenica jesu igre na domaćem terenu Ondo State sports complex, imaju odličan skor 7 pobede i 5 remija uz gol razliku 18:8. Što se tiče ekipe Katsina Utd. oni su 13.mestu sa 8 pobeda, 7 remija i 8 poraza uz gol razliku 16:24, čemu najviše mogu da zahvale napadaču Lawalu koji je postigao polovinu golova tima, čak 8! U gostima igraju jako loše i nemaju pobedu, 3 remija i 8 poraza uz gol razliku 1:18 (SAMO 1 postignut gol u gostima do sada), očekujemo da domaćin iskoristi prednost domaćeg terena i da slavi po kvoti 1,40!


Nadamo se da ćemo imati malo sreće i da ćemo doneti neke lepe pogodke u ova teška vremena!

Povezani članci

2 Komentari

    • Domaćin pre ovog meča nije dao gol na 5 utakmica, gost užasan u gostima, kako niste prepisali ovo što je prošlo, mi ne igramo za ove timove, samo pratimo statistiku i predlozi su dati na osnovu toga!

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje