četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Loši bacači nemaju rešenja u ovoj utakmici!

Sutra od 11:30h u okviru Korejanske bejzbol lige igraće Doosan Bears (31-22) i LG Twins (29-24). Timovi približnih kvaliteta sastaće se sutra u tromeču koji se igraju utorak, sreda i četvrtak.

Startni bacač Doosana biće desnoruki Young Ha Lee (2-4,5.76). Ovo će biti njegov 11. start ove sezone i nisu mu dobre brojke. Prošli start mu je bio kvalitetan ali pre toga se nije baš proslavio i konstantno primao 4+ poena. Protiv LG ove sezone ima meč gde je primio čak 7 poena.

Startni bacač Twinsa biće levoruki Cho Chan (4-4,5.54). Ni on nije u sjajnoj formi, takođe veoma visoke brojke. Protiv Doosana očajno bacanje i primljenih 8 poena, gde su ga već nakon 2 izmene skinuli sa brda. Ne obećava ovakva statistika ni sutra.

Obe ekipe protiv ovako očajnih brojki moraju da idu jako. Oni su u top 3 ekipe na palici i sutra sigurno neće izostati poeni. Fernandez je kod domaćina glavni udarač, dok je kod Twinsa Ramos ključni udarač. Nadamo se da će se igrači na bazi tako postaviti da kad oni budu na palici samo udarcima ih ubacivati u poene. Obojica imaju 30+ RBI u sezoni u najbolji su po tome.

Predlog za ovaj susret je ukupno više od 10,5 poena. Kvota je 1,75.

9:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje