utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tip “GG3+“ je viđen na svakoj od poslednjih 9 utakmica!

Sa početkom od tačno 19 časova na programu je utakmica 33. kola turske 1. Lige u kojoj će se sastati Balikesirspor i Eskisehirspor.

Balikesirspor se trenutno nalazi na 13. poziciji sa ukupno 35 osvojenih bodova, a na svom kontu ima učinak od 8 pobeda, 11 remija kao i 13 poraza

Eskisehirspor je sa skorom od 7 pobeda, 6 remija i 9 poraza već obezbedio relegaciju u niži rang. Uoči današnjeg duela imaju 12 poena i zauzimaju poslednje, 18. mesto.

Međusobne utakmice: Balikesirspor – Eskisehirspor (www.flashscore.com)

Susreti ovih timova su specifični po jednoj stvari, a to su definitivno golovi. Tako su se na ukupno 9 utakmica, koliko je odigrano između Balikesirspora i Eskisehirspora, mreže tresle čak 37 puta, odnosno u proseku između 4,11 puta po utakmici.

Trebalo bi istaći i da je tokom tog perioda svaki put prošao tip “GG3+“, a ukoliko mislite da će tako biti i na današnjem meču, isti možete odigrati po kvoti 1,95.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje