četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Da li je ovo dobitan dubl na 2 favorita?!

MMA dubl na dva borca kvote 1.96 za koje smatramo da ima izglednu šansu za prolaz.


Jorge Masvidal i Kamaru Usman će se odmeriti u glavnoj borbi UFC 251 događaja na ostrvu!

Usman je obećao pobedu i rekao da on ni ne vidi protiv koga igra, i da je fokusiran maksimalno. Masvidal je sa druge strane rekao da će ga poslati na drugu planetu, ali to izgleda kao težak zadatak.

Kamaru Usman ima 15 pobeda u nizu, a poslednji put je poražen davne 2013. godine. Poslednje 2 borbe su značajne jer je u pretposlednjoj postao šampion, a potom je i odbranio titulu.

Jedina mana za nigerijskog borca pred ovaj meč, je ta što se on spremao za Gilbert Burnsa.

Masvidal ima daleko veći broj borbi iza sebe, u čak 48 borbi, samo je 4x završeno submissionom. To može biti veliki problem za Usmana koji rvanjem baca protivnike na pod. Borac sa Floride će gledati da borbu završi što pre udarcima, poslednjih 6 od 7 pobeda su došli nokautima. Bez obzira što je kasno dobio poziv za borbu, fizički je spreman.

Ukoliko Masvidal želi da pobedi, to mora biti rano. Nigerijska noćna mora je svesna toga i verovatno će izbegavati udarce i čekati da ga izmori malo. Ipak, svetski analitičari daju prednost Usmanu, kao što to rade i bukmejkeri. Mi igramo na sprmenost i izdžljivost Usmana na kvoti 1.40.


Volkanovski – australijanac makedonsko-grčkih korena je favorit u meču protiv Hollowaya. Aleksandar Veliki ima rezultat 21-1, dok je Holloway na 21-5, a prema prognozama svetskih analitičara sledi i 6 poraz.

https://www.youtube.com/watch?v=VxwbGUg3h1o


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

#WIN

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje