utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedna goleada u Australiji?

Ovog ponedeljka, od 11 sati i 30 minuta, odigraće se meč 26. kola australijske A-League u kojoj će se sastati Melborne Victory i Central Coast Mariners.

Melbourne Victory se uoči ove utakmice nalazi na pretposlednjoj, 10. poziciji, ima ukupno 20 bodova, a ostvario je 5 pobeda, 5 remija i 13 poraza.



Central Coast Mariners zauzima poslednje mesto jer je u dosadašnjem toku sezone osvojio samo 15 poena, pritom ostvarivši 4 pobede, 3 remija i 18 poraza.

Međusobne utakmice: Melbourne Victory – Central Coast Mariners (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim prethodnim okršajima, konkretno o poslednjih 7 utakmica, možemo da primetimo da su ovi timovi bili veoma raspoloženi za postizanje golova. Tokom tog perioda postignuto je čak 29 pogodaka, a na svakom meču su se zatresle i jedna i druga mreža.

Ako mislite da ćemo i ovog puta videli golove u obe mreže, tip “GG“ možete odigrati po kvoti 1,65, a tip “GG3+“ po kvoti 2,00.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje