utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

U proseku su postizali više od 5 golova po meču!

U okviru poslednjeg kola švajcarske Super League očekuje nas utakmica između Young Boysa i St. Gallena koja je na programu do 20 sati i 30 minuta.

Young Boys se pred poslednji meč u sezoni nalazi na 1. poziciji sa ukupno 73 boda, a na svom kontu ima skor od 22 pobede, 7 remija i 6 poraza.

St. Gallen zauzima 1 mesto ispod današnjeg rivala i ima 5 bodova manje. Ovaj tim je od početka sezone ostvario 21 pobedu, 5 remija kao i 9 poraza.



Situacija na tabeli je potpuno jasna – Young Boys je osigurao i treću titulu u nizu, dok će St. Gallen ovu sezonu završiti kao vicešampion. Dakle, u pitanju meč bez rezultatskog značaja i zato se nadamo da golovi neće izostati.

Međusobne utakmice: Young Boys – St. Gallen (www.flashscore.com)

U prilog goleadi bi mogla da ide i činjenica da su se na poslednjih 6 utakmica između Young Boysa i St. Gallena mreže zatresle ukupno 33 puta, tj. u proseku čak 5,5 puta po meču.

Tokom tog perioda su svaki put bili dobitni tipovi “3+“ (1,25), “4+“ (1,55) i “5+“ (2,30), ali i “GG“ (1,25), “GG3+“ (1,40) i “GG4+“ (1,70). Za šta god se odlučite, srećno!


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje