petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB Predlozi – 04.08.2020.

00:40 Cincinati Reds – Clevelend Indians

Gray protiv Plesaca. Gray ima već 2 pobede ove sezone dok je Plesacu ovo drugi start. Pisali smo sinoć o Indiansima koji ne mogu da postignu poen, a niko od udarača ne može da udari ništa bukvalno osim Jose Ramireza. Cincinati sa druge strane znatno pojačan dolaskom Catelanosa i Mustakisa. Deluju kao ekipa da mogu u NL centralnoj konferenciji ove godine ozbiljno da priprete Cubsima.

Predlog za ovaj meč je pobeda na Cincinati. Kvota je 1,75. U maxbetu ima igra kombinacija 1 i 8,5- sa kvotom 3,15 pa ko hoće da se junači.

3:2

01:10 Atlanta Braves – NY Mets 

Fenomenalna dva startera Mike Soroka protiv Jacob De Groma. Obojci je ovo drugi start a samo 1 poen su primili u prvom. Biće veoma tvrd meč, i prva 3 auta bez poena deluju primamljivo pa nećemo trošiti ovde puno reči. Treba napomenuti samo da je Atlanta u nizu od 5 pobeda dok su Metsi u nizu od 5 poraza, ako to nekom znači nešto.

Predlog za ovaj meč je prva izmena X. Kvota je 1,70.

0:0

03:10 San Diego Padres – LAD Dodgers

Veoma zanimljiv duel za kraj programa. Chris Paddack protiv Walker Buehlera. Sjajni protiv još boljeg, obojica zuvaju fastball 95+ uz sjajne brejkinge. I pored dobrih napad neće smeti ovde palice da radi. Prošle sezone Paddack najboji bacač Padresa sa 9-7 rekordom iako je ekipa bila u minusu pobeda. Buehler neverovatnih 14-4 u 2019.godini, popred Kershawa glavni razlog zašto su Dodgersi oduvali sve u svojoj diviziji.

Predlog za ovaj meč je 7,5-. Kvota je 1,90. Može i prva izmena X kao druga opcija.

5:4 (0:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje