petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Isti tip je bio dobitan na 10 od 11 mečeva između ovih ekipa!

Ekipe Shahr Khodrou i Esteghlal FC sastaće se ovog četvrtka, sa početkom od 17 sati i 30 minuta, a taj meč biće odigran u sklopu 28. kola Persian Gulf Pro League.

Shahr Khodrou se nakon 27 odigranih kola nalazi na 5. poziciji sa ukupno 44 osvojena boda, jer na svom kontu ima 12 pobeda, 8 remija i 7 poraza.



Esteghlal, sa druge strane, ima skor od 13 pobeda, 9 remija i 5 poraza, zbog čega u ovom trenutku sa ukupno 48 poena zauzima 2. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Shahr Khodrou – Esteghlal (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih prethodnih susreta, Shahr Khodrou i Esteghlal su se u prošlosti sastali ukupno 11 puta, a gledajući na rezultate sa tih utakmica možemo da primetimo da nisu bili preterano efikasni (postignuto je samo 12 golova).

Zahvaljujući toj neefikasnosti tip “0-2“ (1,55) je bio dobitan na čak 10 od navedenih 11 utakmica, dok smo tip “NG“ (1,65) mogli da naplatimo čak 8 puta. Šta vi mislite, hoćemo li i danas gledati “tvrd“ meč?


Image by Keith Johnston from Pixabay


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje