utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Kada igraju protiv ovog rivala redovno dolaze do 3 boda!

Sa početkom od tačno 19 časova na programu je utakmica između Kauno Žalgirisa i Suduve koja će se odigrati u sklopu 14. kola litvanske A Lyge.

Kauno Žalgiris se nakon 13 odigranih kola nalazi na 3. poziciji sa ukupno 22 osvojena boda, a do sada je ostvario 7 pobeda, 1 remi kao i 5 poraza.



Suduva, sa druge strane, ima 10 pobeda, 2 remija i 1 poraz zbog čega u ovom trenutku, a ukupno 32 poena, zauzima 1. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Kauno Žalgiris – Suduva (www.flashscore.com)

Uloga favorita na ovoj utakmici je sasvim očekivano pripala gostujućem timu, koji od početka ove sezone igra fantastično. Trebalo bi napomenuti da će pored kvaliteta na njihovoj strani danas stojati i tradicija, s obzirom na to da su ekipu Kauno Žalgirisa savladali na svakoj od poslednjih 7 ligaških susreta.

Za nastavak ovog niza i još jedan trijumf prvaka Litvanije kladionice nam nude kvotu 2,00. Pored toga, tip “2&0-3“, koji je bio dobitan čak 6 puta, plaća se kvotom 2,70.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje