četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope (1/4): Shakhtar – Basel (najava i prognoza meča)

LIGA EVROPE 1/4 finala

SHAKHTAR DONETSK – BASEL

 

Stadion: Veltins Arena

Posled jučerašnjih mečeva dobili smo prve polufinaliste ovogodišnje Lige Evrope, danas ćemo saznati ko će im se pridružiti, ekipa Shaktara odigrala je jako dobar meč protiv Wolfsburga, ali je tek u samoj završnici meča uspela da sa tri brza gola ostvari ubedljiv trijumf 3:0, iako je do 89.minuta rezultat bio 0:0. Primetno je bilo da igrači ne igraju u ,,puno gasu“, ali i pored toga Marlos, Moraes, Taison, Alan Patrik, imali su puno šansi i igrali su ,,sambu“ protiv bezopasnih igrača Volfsburga. Za današnji meč u timu opet nema bek Ismaily-a, kao i defanzivca Kosholova, ali su svi ostali igrači tu i Shakhtar će opet izvesti snažan tim koji će po nama danas voditi glavnu reč.

Bazel sa druge strane možda i izneđujuće, savladao je Ajntraht iz Frankfurta 1:0 i tako se našao u ovoj fazi takmičenja. Švajcarci više nisu ona sila koja je redovno učestvovala u Ligi šampiona, što govori i tabela domaće lige gde su ove sezone tek treći tim iz Jang Bojsa i Sent Galena. Za današnji meč biće lišeni usluga prvog golmana Omlina (32/0), defanzivca Comerta (33/2), kao i veznjaka Zuffija (19/3) i Ramiresa (9/0). Bazel je u Ligi Evrope ove sezone zabeležio 2 pobede u grupnoj fazi i čak 4 remija, uz pobedu protiv Ajntrahta to je sve od njih ove sezone, ali svakako da činjenica da su bez poraza poziva na oprez favorizovane Ukrajince.

Kao što smo već i rekli, očekujemo dominaciju igrača u narandžastim dresovima i posed lopte na njihovoj strani, a po nama će samo od raspoloženja njihovih ofanzivaca zavisiti konačan rezultata meča, mi tipujemo na pobedu Shakhtara po kvoti 1,95.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje