četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Rezervisti danas za jedan od timova, kvota raste na njih!

Jedan od timova danas će igrati čak bez 11 važnih igrača, što je i potvrđeno na spisku igrača koji će biti na raspolaganju za ovaj meč, rival u prošlosti nije bio laka meta za njih pa i danas očekujemo da iskoristi problem kod njihovog rivala. Predložena kvota je 2,10. Meč možete preuzeti do posle ponoći (sreda na četvrtak).

Utakmica na koju mislimo je meč 2.kola Brazilske Prve lige, a sastaju se ekipe Ceara i Gremio, meč počinje u 02:30 u noći između srede i četvrtka.

Ceara je u novu sezonu ušla porazom od Sport Recife-a u gostima 3:2, iako su propustili odličnu priliku da povedu u ranoj fazi meča, potom su gubili 2:0, jedan od golova posle VAR konsultacije za penal, a druga dva gola posle jako slabih reakcija odbrane i indiviualnih grešaka igrača. U durgom poluvremenu dominacija Ceare ali opet nedovljna koncentracija u završnici meča i poraz. Oni su 1.avgusta osvojili takmičenje Copa de Nodeste i tako najbolje najavili novu sezonu. Dosta se očekuje od iskusnog internacionalca Rafael Sobisa.

Foto (screenshot) https://twitter.com/CopaDoNordeste/status/1293140283354308608/photo/1

Gremio je tim koji je godinama u vrhu ne samo lige Brazila, već i redovan u završnici Kopa Libertadoresa, svakako da su oni favoriti gotovo protiv svih timova u Brazilu, ali danas će imati dosta problema sa izostancima igrača. U prvom kolu savladali su 1:0 Fluminense na domaćem terenu, ali će danas u odnosu na taj meč, puno igrača izostati iz sastava Gremija, pre svih treba navesti godinama standardni štoperski par Geromel – Kannemann, koji je igrao i u prvom kolu, a danas ih nema, potom nema ni još dvojice defanzivaca Paola Mirande (10/2) i Victor Ferraza (9/0), veznih igrača Maikona (10/2 u ovogodišnjem prvenstvu Gaučo koje prethodi ligi), Jean Pyerre (6/1), Matheus Henrique (7/0), a nema ni prvog strelca tima u ovom takmičnju Diega Souze (10/8), kao i drugog i trećeg strelca Ewertona (12/3) i Luciana (14/3), za kraj u timu nema ni prvog golmana Venderleia (13/0)


Što se tiče međusobnih mečeva, Gremio je slavio samo jednom na ovom gostovanju u prethodna 4 meča.

20.05.19 SA Ceara Gremio 2 : 1
28.05.18 SA Ceara Gremio 0 : 1
18.08.11 SA Ceara Gremio 3 : 0
21.08.10 SA Ceara Gremio 2 : 1

Mišljenje urednika: Ceara se ove sezone pokazala kao jako neugodan rival, a ukoliko zanemarimo loš dan protiv Recifea, mogli bi ove godine da budu solidno pozicionirani u ligi, a za to će im trebati bodovi na svom terenu, čini nam se možda i neplanirani protiv ,,favorizovanog“ Gremija, koji danas ipak nije u sastavu kojim bi se to smatrao, naš predlog je igra 1X&1-3 gola po kvoti 2,10.

1:1 (1:0)


Foto: Image by Nhật Huy from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje