petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedna goleada u poljskom kupu?!

Sa početkom od 20 sati i 30 minuta odigraće se utakmica 1/32 finala kupa Poljske u kojoj će se sastati Gornik Zabrze i Jagiellonia. I jednom i drugom timu će to biti prvi nastup u takmičenju ove sezone jer su u 1/64 finala bili slobodni.



Što se tiče plasmana u ligi, Gornik je na kraju sezone 2019-20 zauzeo 9. mesto na tabeli, sa skorom od 14 pobeda, 11 remija i 12 poraza, dok je Jagiellonia sezonu završila na 8. poziciji, ostvarivši 14 pobeda, 10 remija i 13 poraza.

Međusobne utakmice: Gornik Zabrze – Jagiellonia (www.flashscore.com)

Utakmice između ova dva tima su nam godinama unazad donosile veliki broj pogodaka sa obe strane, a nakon što su u aprilu 2016. godine odigrali nerešeno bez golova, Gornik i Jagiellonia su ponovo ušli u fantastičnu seriju.

Na svakom od prethodnih 7 susreta mogli smo da vidimo bar 3 gola iliti tip “3+“, dok je tip “GG“ bio dobitan čak 6 puta. Ova dva tipa se danas plaćaju kvotama 1,85 i 1,70.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje