subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako gosti nastave seriju pobeda naplatićemo kvote 3,00 i 3,60

Ovog vikenda startuje i nova sezona u nemačkoj Regionalligi Nordost, a prvi meč je na programu od 14 časova između Herthe II i Lokomotive Leipzig.

Hertha II je prethodnu sezonu okončala na 5. poziciji i to sa ukupno 38 bodova, jer je na 23 odigrane utakmice zabeležila 12 pobeda, 2 remija i 7 poraza.



Lokomotive je zauzeo 1. mesto na tabeli, osvojivši 47 poena uz skor od 13 pobeda, 8 remija i 1 poraza, ali je ostao bez plasmana u viši rang nakon dvomeča sa Verlom u playoff-u.

Međusobne utakmice: Hertha II – Lokomotive Leipzig (www.flashscore.com)

Gostujuća ekipa definitivno može da se pohvali rezultatima sa prethodnih utakmica protiv ovog rivala, s obzirom na to da su Herthu II savladali 8 puta u nizu, svaki put uz bar 2 postignuta gola.

Ukoliko mislite da će to učiniti i ovog puta, tip “2“ možete odigrati po kvoti 3,00, a kombinaciju “2&G2+“ po kvoti 3,60. Koji rezultat vi očekujete na ovom susretu?


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje