utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] UFC252: Opklada se čini dobrom po kvoti 1.90!

https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/photos/a.1289651391154583/3105671116219259/?type=3&theater

Trenutno je skor Sportske Novosti net VS Kladionica 3-0 kada su u pitanju MMA prognoze!


U noći između subote na nedelju od 4h ujutru u Las Vegasu biće odigran meč u sklopu UFC 252 događaja između Stipe Miočića i Daniel Cormiera.

Prema uvodnim kvotama Cormier je bio blagi favorit sa kvotom 1.80, dok su se sada te kvote iznivelisale na 1.90 na pobedu jednog od boraca!

Cormier je izjavio da bi ga poraz u ovom duelu dotukao za svagda i on odbija da se to desi. Daniel je ovo izjavio pošto će bilo pobediti bilo izgubiti, ovo biti njegova poslednja profesionalna borba u UFC.

Sa druge strane Stipe kaže da će ovde pobedom konačno zaslužiti poštovanje koje mu pripada.

Cormier je bivši šampion koji je u UFC izgubio jedino od Jon Jonesa i Miočića. Ovo će biti 3. duel između ova dva borca, pošto je u prvom Cormier dobio nokautom u prvoj rundi, a onda se Stipe revanširao godinu dana kasnije.

Amerikanac sa balkanskim poreklom je duže vremena bio povređen, dok je tamnoputi borac prešao u komentatore.


Prva borba 2018. godine

https://www.youtube.com/watch?v=NFBwcY6WQAE

Druga borba 2019. godine

https://www.youtube.com/watch?v=dHYfGoSRguk


Izjave boraca:


Mišljenje urednika i prognoza: Smatramo da je meč na meniju 5 godina ranije da bi Cormier lagano slavio, ali sada dajemo prednost Miočiću zbog fizičke spreme. Ukoliko borba ode u 5. rundi, gotovo sigurno bi trebalo Stipe da odnese pobedu.

Cormier ima 41. godinu i nije se borio još od prošlog leta, isto toliko nije ulazio u Oktagon ni Stipe, ali je sa 37. godina bliži vrhuncu karijere.

Daniel bi mogao da dobije meč rvanjem, ali da li može da prizemlji Miočića 5 rundi? Čisto sumnjamo i stoga se kladimo na Stipa na kvotu 1.90.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje